SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bizim gönül dünyamız…
22.07.2019

Türk Ocakları Genel Merkezi 2019 yılı “TÜRKMENELİ KURBAN KAMPANYASI” düzenledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Irak (Kerkük, Telafer), Suriye (Çobanbey, İdlib-Doğu Türkistanlılara), Doğu Makedonya, Kırım, Dağıstan, Kafkasya ve Afganistan’da kurban kesimleri gerçekleştirileceği ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı bilgisine ulaştım. Kurban kesim ve dağıtım işlemleri bizzat Türk Ocakları Genel Merkez Yöneticilerinin nezaretinde yapılmaktadır. Bu işlemler fotoğraf ve video olarak tespit edilecektir. Kurban bedellerini gönderenler Türk Ocakları Genel Muhasibi İrfan KAYA’ya vekâlet vermiş olacaklardır. Benim tamamen güvendiğim ve halis niyetli bir program.

2019 Yılı Kurban Bedeli: 950 Türk Lirasıdır.

Ziraat Bankası Balgat Şubesi, kod: 1395

Hesap No: 34277504, Ek No: 5028

IBAN: TR 0500 0100 1395 3427 7504 5028

e-posta: [email protected]

Bilgi almak ve sorularınız için verilen telefon:

Türk Ocakları GM: 0538 881 4912

Türk Ocakları Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Asım Mutlu: 0544 496 06 73

Kurbanlarınızı ve dualarınızı Allah kabul etsin!

***

Çoktan Unutulmuş Bile…!

Erzincan Kemaliye ilçesinin Başbağlar köyünü basan otuz PKK’lının, köylülerden 28’ini camiden çıkartıp kurşuna dizerek, 5’ni evleriyle birlikte yakarak yaptıkları alçakça katliamın 26. yıl dönümünde vatandaşın tavrını izledim. Erzincan’da 33 masum insanımızın lafını edene rastlamadım!!!

***

Asrın En Büyük Katliamı Doğu Türkistan’da Yaşanıyor

Birleşmiş Milletler üyesi 22 ülke Çin hükümetinden Doğu Türkistan'da yaşayan Uygurlara ve diğer Müslümanlara karşı uyguladığı insan haklarına aykırı politikalara son vermesi çağrısı yaptı. Başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere Türk devletleri ve İslâm ülkeleri bu çağrıya destek vermelidir. Çin hükümetine, Türk dünyası ve İslâm âlemi ile sağlıklı ilişkiler kurması için bu baskıcı ve soykırımcı yolun yol olmadığı, Doğu Türkistan'daki Müslüman Türk varlığına saygı göstermesi gerektiği açık bir dille anlatılmalıdır. Bilim adamları, sanatçılar ve aydınların millî kimliklerini dile getirdikleri için hapsedilmesi, iki milyondan fazla Doğu Türkistanlı Türkün eğitim kampı yalanıyla “esir kaplarında” devamlı tutulup ölüme mahkûm edilmeleri insanlık dışı uygulamaların sadece bir kısmıdır. Orada ezan, namaz, oruç tutmak gibi her türlü ibadet esir kampında hapsedilmek için yeterlidir.

***

Bunlar da Bizim Belediye Başkanlarımız

Sivas Büyükşehir Belediyesi, İstiklâl Caddesi'nin adını Şehid Muhammed  Mursi Caddesi olarak değiştirmeye karar vermiş.

Mursi, İngilizlerin 1927’de kurduğu İhvan cemiyetinin şimdiki başkanıydı, bizimle hiçbir ilgisi yoktu ama Sivas, Ankara başkent olana kadar Türk İstiklal Savaşı’nın merkezi idi.

Bursa BB Başkanına ne denir, bilemiyorum!

Bursa’yı işgal eden Yunan ordusunun başında bulunan Venizelos’un oğlu Sofokles Osman Gazi’nin türbesinde içki âlemi düzenlemiş ve Osman Gazi’nin Sandukasını Tekmelemişti (1920). 

Ardından, “Kalk ey koca sarıklı, koca Osman! Kalk da torunlarının halini gör!” diye bağırmıştı.

O, asker yunanlıydı… böyle yaptı… peki şimdi…?

Şimdiki “Osmanlıcı” geçinen torunların hali çok daha acı verici değerli okuyucularım!

30 Ağustos herkese ait değilmiş!!!

30 Ağustos‘u yunanlılar kazansaydı, şimdiki o belediye başkanı gibiler, yunanlının yanında nasıl bir pozisyonda kalırlardı acaba?

Bizim akıl ve/veya gönül dünyamıza kimler, nasıl ve neler yaptı dersiniz???

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap