SON DAKİKA
SON DAKİKA


Neler mi oluyor?
6.03.2020

Dünya da ve Türkiye’de mi neler oluyor?

Birincisi; Avam (HALKLAR) önüne Lordlar (YÖNETENLER)tarafından ne konulur ise onları akıl ile değil duygularıylayemekle meşguller.

İkincisi; dünyanın göbeğine oturtulan Ortadoğu SİLAHLAR, insan hayatı KORONA, bitkiler ise KAHVERENGİ KOKARCA ile yok edilmeye çalışılıyor.

ORTADOĞU da her şey aşikar, aleni ve ortada. Vardırılacağı yer, parçalanma, bölünme ve petrolleşme…

KORONA da, olup bitenler belli bir merkezin kontrolünde Çin’den başlatılıp, İran ile devam edilip, Amerika dışında adım adım ilerletiliyor.

Yeri gelmiş iken, Türkiye’deki vaka açıklamasının turizm sezonu öncesinde (Nisan-Mayıs ayları) ve Antalya yöresinden yapılmasını kimse yadırgamasın!

KOKARCA (kahverengi) ise günde 30 km hızla ilerleyip, yılda 3-5 bin yumurtlama, yavrulama ile Artvin’den başladığı Türkiye yolculuğuna tüm sebze ve meyveleri tahrip ederek devam edecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı uzmanları ise, “Araştırmalarımız devam ediyor” diyecekler!

Ezcümle; “Neler oluyor?” sorusuna “Neler olmuyor ki?” diyerek soruyla cevap vermeyi yeterli görmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok!

Çünkü, Türkiye de ve Dünya da neler olup bittiğini anlamak için binlerce kafa, anlatmak için ise yüzbinlerce sayfa gerekiyor!

 “NEREDEN BAKTIĞINIZA BAĞLI” DEDİYSEK!

Herhangi bir konu ve gelişme ile ilgili olarak yöneltilen sorulara verilecek cevaplar için; “Nereden baktığınıza bağlıdır” diyerek hareket ederiz.

Ederiz etmesine de; içeride ve dışarıda olup bitenler için de; “Nereden baktığınıza bağlıdır” diyor isek, bu olaylara ve gelişmelere “hep kendi pencerenizden, dünya görüşünüzden, siyasi anlayış ve mensubiyetinizden, kendi kitabınızdan, kendi çıkarınızdan bakmanız gerek” demek değildir.

Allah’ın Kitabı’nı unutmanız, insan haklarını bir kenara koymanız, adaletten ayrılmanız, şahsi ve siyasi çıkarlarınız için körü körüne hareket etmeniz anlamına gelmez.

Dahası; “Kendi doğrusundan başka doğru tanımama” olarak tarif ettiğimiz yobaz olmanızı hiç ama hiç gerektirmez!

GÜNÜN SORUSU

Neden NATO’sundan, CENTO’suna,

AB’sinden, OPEC’ine,

Amerika’sından Rusya’sına,

İran’ın dan Arabistan’ına,

Hatta;

Türkiye’sine kadar hiç kimse, tek bir devlet malum coğrafyada olup bitenlerin hepsinin BOP denilen Büyük Ortadoğu Projesi’nde yazılı olduğunu, adım adım gerçekleştirildiğini bir türlü ve ısrarla görmezler?

Dahası, tüm bunların Musevilerin, Başkenti Kudüs olan Büyük İsrail Devleti ile Kürdistan Devleti kurmanın değirmenine su taşıdığı neden anlamazlar?

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap