SON DAKİKA
SON DAKİKA


BOP olmadı bap verelim!
18.08.2021

AKP Liderine “Sen İslam Dünyasının gelecekteki liderisin. Senin görevin var. Seni BOP (Büyük Ortadoğu Projesini Eşbaşkanı) yaptık. Ortadoğu’ya beraberce demokrasi getireceğiz” dediler. Bademler ile Haram Havuzundan yaratılan ve Türk Milletinin kesesinden geçinen “Besleme Medya” anında bayram etti! Hepsi “Gördünüz, bizim liderimiz dünya lideridir, asrın lideridir” diye sevindirik oldu! AKP Lideri de, TV Canlı yayınlarında tam 45 defa “Bizim görevimiz var. Biz BOP Eşbaşkanıyız” dedi! Fakat bu Eşbaşkanlık hem ülkemize, hem İslam Coğrafyasına çok pahalıya mal oldu! Türkiye olarak sayısını tam bilemediğimiz yüzlerce evladımızı şehit verdik. Irak- Suriye ve Libya’daki tüm ticari ilişkilerimiz ve yatırımlarımız çöktü. Milyarlarca dolarlık kaybımız oldu. Yetmedi, 2011 yılından beri 9 milyon Suriyeliyi bize kakaladılar, 10 yıldır bunları besliyoruz. Irak ve Suriye’de milyonlarca insan yerinden yurdundan edildi. Yüzbinlerce Müslüman Kadın ABD Askerleri ve radikal örgütlerce tecavüze uğradı! Camiler tahrip edildi.

Minberlere konulan Kur’anlar, nişangah olarak kullanıldı. Türkiye, sadece Suriye’de 237 camiyi onarmak zorunda kaldı. AKP Lideri, artık BOP Eşbaşkanlığını ağzına dahi almıyor. Kendisi hatadan arınmış (Kandırılmış) mübarek bir kişi olduğundan, Irak-Suriye-Libya kayıplarından muhalefeti sorumlu tutuyor… BOP olmadı ama bu defa sana BAP’ta (Büyük Asya Projesi) görev verelim dedi, AKP’nin emir-komuta merkezi başkanı Biden! Karşılığında, sana para verelim, bizdeki davaları da şimdilik erteleyelim, sonrasına sonra bakarız, dediler.

AKP lideri, Afganistan’a 15 Temmuz darbesine aslanlar gibi direnen, Atatürk düşmanlarının has dostu Hulusivil Paşayı gönderdi ve işi çözdü! Şimdi herkes, pılısını pırtısını toplayıp tabanı yanmış it gibi Afganistan’dan kaçarken, Mehmetçik Afganistan’a gidecek! Ama aynen Suriye olayında olduğu gibi askerimiz Afganistan’a giderken milyonlarca Afganlı da bize girecek… Ne uğruna? Avrupa ülkeleri rahat etsin, sığınmacılar Avrupa ülkelerine gidip onların keyfini kaçırmasın diye bizim anamız ağlamaya devam edecek! Bak AKP Lideri; Belli ki ne ders almışsınız, ne de dersinizi çalışmışsınız.

Daha dün, 225 Milyon olan Pakistan’ın nüfusunu canlı yayında 2 MİLYARA çıkardınız! Arkadaş bizden daha ne istiyorsun? Ceptekini verdik, borçlandık onu da verdik, evi sattık onun parasını da sana verdik. El elde baş başta don gömlek kalakaldık! İnan ne Deniz Feneri e.V, ne deprem vergileri, ne saatçi Zafer ve boyunsuz Muammer, ne Reza Zarrab, ne de SABIKA (SBK), ne de Jet Fadıl bize bu kadar yara açmadı be arkadaş! Yakında TBMM duvarına “Ahrette İman, dünyada İban” yazacağız. Yetti be delikanlı, düş artık yakamızdan düş yahu…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap