SON DAKİKA
SON DAKİKA


Cehennem Bekçisiz Kaldı!
24.08.2021

Şu an ülkemizde yaşadığımız durum tam da Shakespeare’in dediği gibi!
“Cehennem Boş Kaldı, Çünkü Bütün Şeytanlar Burada!”
AKP Genel Başkanı tüm şeytanları, tüm zebanileri bir çuvala doldurup, Türkiye’nin üzerine bıraktı!
İşin ilginç tarafı, bunlara uygun ortamı da hazırlayarak!
Rize’de, Kastamonu’da, Sinop’ta yağmurlar sele dönüşüyor, insanlarımız ölüyor, daha da fenası, ölenlerimizin cesetleri bulunamıyor. Ölenler mezarları yerine, çamura gömüldüler! Bir yakınızı, canınızı kaybediyorsunuz ve onun bir mezarı dahi yok! Ne acı değil mi?
AKP’den ve elinde kılıçla minbere çıkıp Atatürk’e hakaret etme densizliğini gösteren Diyanet İşleri Başkanından savunma hazır; “Allah verdi bu afeti. Biz ne yapabiliriz ki? Bize düşen sabretmek ve tahammül etmektir!”
O işin gerçeği öyle değil Badem. Allah insana akıl vermiş, kullansın diye.
Sen aklını değil de içindeki şeytanı dinlersen, gider kafanı duvara vurursun!
Ben size DOĞRU olanı anlatayım.
Cumhuriyetin çok önemli bir devlet kurumu vardı; Köy Hizmetleri YSE!
Bu kurum tüm ülkede örgütlenmişti, her türlü modern iş makinalarıyla da donatılmıştı. Seçilmiş İl Genel Meclisleri, Valiler ve İl Özel İdareleri ile müşterek çalışır, köylere hizmet ederdi!
2005 yılında bu başarılı kurumu AKP denen kötülük kumkuması kapattı!
Tıpkı DPT, Teftiş Kurulları, Hıfzısıhha gibi!
Yerine daha modern, daha işlevsel bir kurum getirdi mi? Hayır!
Köy Hizmetlerinin tüm makine parkını AKP’li Belediyelere dağıttılar.
Amaç tüm yol-köprü-asfaltlama işlerini yandaşlarına ihalesiz vermek!
Bu yapılan zebaniliktir, ihanettir.
Bu kadar mı? AKP’de kötülük ve ihanet biter mi?
Sadece seçim kazanmak için Büyükşehir Yasasını değiştirdiler. Çok sayıda köyü mahalle yaptılar. Büyükşehir Belediyeleri ilgilenmeyince, köy ortada kaldı.
Artık ne köydüler ne de mahalle! Ülkenin her yöresinde dere yataklarına, su yollarına kaçak inşaatlar yapıldı! Dedik ya AKP’de kötülük ve ihanet bitmez diye; Hem köyleri devlet hizmetinden yoksun bıraktılar, hem kaçak ve yanlış yerlere yapılan inşaatları izin vererek teşvik ettiler, hem de “İMAR AFFI” denen rezaleti çıkardılar. Böylelikle hem olası ölümlere izin verdiler, hem de garibanların paralarını aldılar… Yağmurların sele dönüşmesi, çarpık yapılaşma, dere yataklarına inşaatlara izin verilmesi, bir de kaçak yapıların para karşılığı affedilmesi, işte size bir hiç uğruna canlarını yitiren zavallı insanlar! Orman Yangınlarında da aynı ihaneti yaptılar; 2002 yılında AKP iktidar olduğunda, kendilerine THK’na ait 19 (ON DOKUZ) yangın söndürme uçağı teslim edildi. Hem de gıcır-gıcır!
AKP Zebanileri, Cumhuriyetin Kurumlarından olan THK’nu bilerek batırdı! Yerine ne koydular? Hiç! Rusya’dan günlüğü 1,3 milyon tl olan uçakları kiraladılar! Bu Rus uçakları da hazır değildi. Yangına müdahalede geç kaldılar zaten biri de düştü. Orman yangınlarında kesin bir kural vardır; Yangına ilk yarım veya en fazla bir saat içinde havadan müdahale edemiyorsanız, sonrasında yapacağınız iş, yangına soğutmaktır.  Yanan yanmıştır, geçmiş olsun. Sellerde meydana gelen ölümlerin, yangınlarda kaybettiklerimizin sorumluluğunun AKP işbilmezliğinin, beceriksizliğinin ve ihanetinin sonucu olduğunu anladık değil mi? Bir iktidar yaptıkları kadar, yapmadıkları ve yapamadıklarından da sorumludur. Biz boşuna “Devr-i Sabık” yaratıp hukuk yoluyla hesap soracağız demiyoruz! Fakat hesap sorabilmek için bilmek, cesaret ve vatan sevgisi gerek… Hamdolsun bunlar da DOĞRU Parti kadrolarında fazlasıyla var… Not; DOĞRU Parti İktidarında, yangın söndürme görevi, Türk Hava Kuvvetleri bünyesinde oluşturulacak bir birime verilecektir. Köy Hizmetleri-DPT ve Teftiş Kurulları yeniden açılacaktır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap