SON DAKİKA
SON DAKİKA


Düşünce ve suç
12.09.2021

Bademler, halkın elinde kalan son özgür haberleşme platformu olan “Dijital Medyayı” sansürlemek için yasa teklifi hazırladılar. TBMM açılır açılmaz gündeme alacaklar. TBMM Başkanı, sosyal medyayı “Dijital Faşizm” diye yaftaladı! TBMM Başkanı, 26’ncı maddesinde “Herkes düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir” yazan Anayasa üzerine yemin etmiş biridir! Demek ki yemini de yalanmış! TBMM Başkanının partisi, basın özgürlüğüne inanmayan bir yapıdır. İhalesiz ve yüksek bedelle iş verdiği sahtekar müteahhitlerden haraç olarak topladığı milyonlarca dolarla, medya grupları satın almış ve tetikçi olarak kullanmayı iş edinmiştir! Biat (Şartsız itaat) kültürüne inanan Bademlere, ne kadar uğraşırsanız uğraşın demokrasiyi, özgür basını, eleştiriyi, şeffaflığı, sorgulamayı ve hesap vermeyi hala Ortaçağ’da kalmış dar kafalarına sığdıramazsınız. Modern dünyada ve gerçek demokrasilerde “düşünce ve suç” asla yan yana gelmeyen iki sözcük, iki kavramdır.

Çünkü düşünce, insanın insan olma niteliğinden gelen ve onu geliştiren bir özelliğidir. Düşünceye engel koymak isteyen gerçek faşisttir! Bademleri kendi karanlıklarında bırakıp, DOĞRU Parti olarak teknoloji bilimdeki gelişmelere, yeniliklere nasıl hazırlandığımızı ve baktığımızı sizlerle paylaşmak isteriz: Dünya küresel ısınma ve iklim değişikliğinin zorlamasıyla, bio teknoloji ve bilgi teknolojilerinde devrim niteliğinde muazzam atılım sürecindedir. Türkiye bu gelişmeye mutlaka katılmalıdır. Eğitim sistemimizde çağın gelişmelerine uygun programlar, eğitim merkezleri, uzmanların katılımıyla kurulacak ve devletçe desteklenecektir. Bu atılım, dünyanın ekonomik, siyasal, askeri jeopolitiğini de değiştirecektir. ABD öncülüğündeki tek kutuplu dünya düzeni sona ermektedir. Avrupa Birliği, Rusya, Çin ve Asya’nın gelişimiyle birlikte dünya tekrar çok kutuplu bir düzene dönmektedir. Bilgi teknolojilerindeki değişimler, ülkeleri ya dijital diktatörlüklere götürecek veya daha fazla demokrasiyi, ulus devleti ve sosyal devleti ön plana çıkaracaktır.

Bu gelişmelere, İhvan-Muaviye kafasına sahip Bademlerle gitmek, Türk milletinin toplu olarak intiharı ile eşdeğerdir. Yeryüzündeki temiz su kaynakları, bitki örtüsü, güvenilir tarım, sağlıklı gıdanın önümüzdeki dönem, büyük göç dalgalarına ve savaşlara neden olacağı kesindir. DOĞRU Parti, tarım politikalarımızı bu hassasiyetleri göz önüne alarak hazırlamaktadır. Bilgi üretimi, veri yönetimi, yapay zeka, temiz enerji, en stratejik alanlar olarak DOĞRU Parti’nin sürekli gündemindedir. Bu sebeplerden, Ar-Ge harcamalarının milli gelirden alacağı pay yüzde 1’den yüzde 4’e çıkarılacaktır. Teknolojik devrim, biz istesek de istemesek de süratle gerçekleşecek ve gelişecektir. Türk milleti olarak bir karar vermeliyiz; Teknolojik devrimi yakalayan ülkeler içinde yer alıp, ulus devlet yapımızı bozmadan, hür dünyanın onurlu bir üyesi olarak zenginlik ve barış içinde mi yaşayacağız, yoksa Ortadoğu çukurunda yaşayabilmek için debelenip duracak mıyız? DOĞRU Parti, doğruları Türk mnilletine anlatmaya, aktarmaya ısrarla devam edecek ve aldığımız siyasi terbiye gereği elbette ki Türk milletinin kararını saygı ile karşılayacaktır. Takdir ve karar yüce Türk milletinindir. Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap