SON DAKİKA
SON DAKİKA


İnsanlığa karşı suçlar
8.08.2021

Türk Ceza Kanunu’nun 77’nci maddesinde “kasten öldürme, kasten yaralama, işkence, eziyet, köleleştirme, kişi hürriyetinden yoksun kılma, bilimsel deneylere tabi kılma, cinsel saldırıda bulunma, çocukların cinsel istismarı, zorla hamile bırakma, zorla fuhşa sevk etme” gibi suçlar insanlığa karşı işlenmiş sayılır.

Vatanımızın en güzel ormanları, yerleşim yerleri on gündür cayır-cayır yanıyor. Orman işçileri, belediyeler, jandarma, yerel polis ve vatandaşlar canları pahasına yangını söndürmek için çalışıyorlar! Bu yazıyı, AKP’yi yangın söndürmedeki başarısızlığı için yazmıyorum. Benim için artık AKP yok hükmündedir. AKP’nin aldığı nefes bile Türk Milleti için zarardır. AKP, elini attığı her dalı kurutmuş, uğursuzluk saçan bir kuruluş haline gelmiştir.

Benim bugünkü yazıma kaynak olan düşünce, DOĞRU Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sedat Şenerman’dan gelen bir mesajdır; “Bilinç sahibi uyanık insanlar, insanlaşamayanların açtıkları dertlerle canları pahasına yangın alanlarında örnek alınacak davranışlarla vatanı, toprağı, canlıları kurtarmaya çalışıyorlar.

YANGINDAN, HAYVAN HAYVANI KURTARIYOR! Ülkeyi, milleti, devleti koruyup kollamakla görevli MAAŞLI görevliler uykuda mı?” Bu mesaj beni çok düşündürdü ve sizlerle paylaşmak istedim! Ağzına aldığı bir kedi yavrusunu ateşten çıkaran köpeği gördük. T.C Vatandaşları olarak bizlerin “Benim Milli Ordum nerede” diye sormaya hakkımız yok mu? Bir hayvanın diğer bir hayvana gösterdiği hassasiyeti yardımı, Türk Ordusu vatandaşlarından nasıl esirger?

Türk Ordusu çağırır, koşa koşa gideriz. Evladını gönder der, göndeririz. Vergilerimizden oluşan bütçeden pay alırlar. Lojmanlarından, maaşlarına, altlarındaki arabalara kadar ne isterlerse veren Türk Milleti, cayır-cayır yanarken yanında ordusunu görmek isterse, çok şey mi istemiş olur?

Ne dersiniz Türk Ordusunun Paşaları? Emrinizde her türlü olanak varken, sizin ölen yanan vatandaşlarımızı ve milli varlıklarımızı korumak yerine, uzaktan seyretmeniz çok mu güzel? Gerçi sizler, kendinizden başka kimseyi düşünmezsiniz! Düşünseniz, Genel Kurmay Başkanınızı “Terör Örgütü Kurmak” suçlamasıyla zindana attıklarında pantolon giyen biriniz, ufacık bir tepki gösterirdi.

Ama rütbeler ve makamlar tatlı geldi değil mi?

Aziz Türk Milleti; 20 yıldır, laik Cumhuriyetin değerlerinin ve kurumlarının, siyasi ahlakın çökertilmesini, ülkenin soyulmasını film seyreder gibi seyrediyorsunuz. İnanıyorum ki bizim yıllardır yaptığımız mücadeleyi de, basit bir siyasi kavga olarak değerlendirdiniz. Takdir sizindir! Bizler Kuvayı Millicileriz. Tek başımıza kalsak da bu yobaz takımıyla ölümüne mücadele edeceğiz.

Herkes şunu iyi bilmeli, ezberlemeli! Biz tarihe not bırakıyoruz. Bu notlar asla silinmez. Bu dönemde, Türk Ordusu Komuta Heyeti, MİT Başkanı, Güvenlikle ilgili birimlerin başkanları, görevini yapmayan devlet memurları “İnsanlığa Karşı Suç İşlemekle” yargılanacaklardır.

 

Türk Milletini düşünmeyen, kendi menfaatini Türk Milletinin menfaatinin önüne koyan kim varsa, ne kadar sürerse sürsün, yargılanacaklar ve devletten kovulacaklardır. DOĞRU Parti iktidarında, Devlet tamamen vatandaşının emrinde ve yanında olacaktır.

Dikkatinizi çekti mi bilmem; Eline kılıç alıp, minberden Atatürk’e hakaret eden Diyanet İşleri Başkanından, yangınla ilgili bir söz, herhangi bir yardım kampanyası duydunuz mu? Duyamazsınız!

Türk’e düşman, İhvan ve El-Kaide’ye dost Diyanet tam da böyle olur işte…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap