SON DAKİKA
SON DAKİKA


İnsanlık Suçlusu Amerika Ve Taliban
19.08.2021

İşte Amerika derin Devletini eline geçiren Evanjelist’ler ve emperyalizm budur! Yeryüzündeki cehennem zebanileri gibiler! Evanjelizm ve Taliban bu! Hepsi aynı, sanki dünyayı insanlara zehretmekle görevlendirilmişler!

Taliban, özellikle kadınlara yaşam hakkı tanımaz. Kadın, evinin kapısından burnunu bile çıkaramaz. Taliban, kültüre sanata iyiye güzele barışa düşman, sapıklar ordusudur. Dünya harikası olan dev boyuttaki Buda heykellerini “Put” diye patlatarak yok ettiler. Evanjelist’ler ise, Irak’a girer girmez, binlerce yıllık tarihi yazılı eserleri, sanat yapıtlarını çalıp, yok ettiler.

Yetinmediler, Irak’ın 5 bin yıllık tohum deposunu soydular ve Norveç’e buzulların altına sakladılar! Kendilerinin yarattığı silahlarla dünyada yaşam sona ererse, emperyalistler karınlarını doyurup yaşasınlar diye. Geride kalan milyarlarca insan mı? Onlar zaten Evanjelist’ler için zaten yok hükmündeler! Afganistan Kabil Havaalanında dün yaşanan insanlık dramını seyrettiniz mi? Bir insan, Taliban zulmünden kaçmak için uçak tekerleklerine sarılıp, düşerek ölmeyi göze alabiliyor! AKP Lideri Erdoğan’ın “İnanç dünyamızda pek fark yok” dediği Taliban dünyası budur işte! 57 İslam ülkesi var, 50 tanesi sürünüyor.

50 ülkenin Müslümanları KAFİR dedikleri ülkelere kaçak girebilmek yollarda can veriyorlar. Akdeniz, çağdaş bir yaşam umuduyla Avrupa’ya kaçmak isteyen insanlarla, tarihin en büyük mezarlığı haline geldi! Çoğu çocuk ve kadın! Gitmek istedikleri ülkeden daha verimli topraklara sahipler ama sahip olmadıkları şey, düşünme araştırma ve sorgulama…

Çünkü inandıkları çarpıtılmış dinde, düşünme-araştırma-sorgulama yasak! Koşulsuz inanmak ve biat etmek var! Aşmamız gereken ilk ve en önemli sorun akılsızlıktır. Kişileri aklını kullanan, düşünen, insanlaşan, uygarlaşan varlıklar haline getirmek. Bu da ancak bilime-akla dayanan çağdaş bir eğitimle olur…

Bir örnek verip, yazıyı bağlayalım; Bir ülke yönetimi düşünün. Orman yangınlarına anında müdahale edip can ve mal kaybını önleyecek öz kuruluşunun ihtiyacı olacak 4 Milyon Doları VERMEYECEK. Fakat aynı zamanda Amerika’da kurulan “Diyanet Merkezi” için 100 Milyon Doları hemen harcayacak! Tam 25 katı!

Dünyadaki tüm dillerde bu davranışın kelime olarak karşılığının adı İHANETTİR! İşte yıllardır anlatmaya çalıştığımız AKP İhvan ve Taliban kafası budur. Afganistan Kabil Havaalanında gibi ülkenizden kaçmak için ölmeyi göze almak istemiyorsanız, yapacağınız şey bellidir. Laik Cumhuriyete, Atatürk Türkiye’sine, Hukuk Devletine ve DOĞRU Partiye sahip çıkmak! Gerisini biz hallederiz!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap