SON DAKİKA
SON DAKİKA


O Devlet Yok Artık!
9.08.2021

Yangında canı yanmış kayıplar yaşamış kadın, Bakan Pakdemirli’ye bağırıyordu; “Evim yandı, hayvanlarım yandı. Devlet nerede? Nerede benim devletim?” (Bu haklı feryadın sahibi kadın, Bakana hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı!) Kadının anlamadığı; Türk milletinin “Baba” bildiği o devlet artık yoktu. Ülkesinin geçmişini, Cumhuriyeti reddeden, kendi Ulus-Devleti’nin kurucularıyla kavga eden, ele geçirdiği Devlet’i tüm kurumlarıyla yok etmeye çalışan, Cumhuriyetin birikimlerini alçakça pazarlayan, İhvan kafalı Muaviye ruhlu bir iktidar tarafından yok edilmişti!

Öyle bir iktidar ki, parti gibi değil sanki organize suç örgütü gibi çalıştı. Kendisini “Muhafazakar Demokrat” olarak tanıttı! Halbuki böyle olmadığını herkes biliyordu. AKP’yi kazıyın altından, Orta Çağ karanlığından fırlamış, Cumhuriyet dönemindeki 28 silahlı kalkışmanın tamamında bölücülerle işbirliği yapmış şeriatçı ekip çıkar, İhvan çıkar, El Kaide çıkar, Damat Ferit çıkar, Kubilay’ın kafasını kesen Derviş Memedler çıkar, Dürrizade Abdullah çıkar, İngiliz Ajanı İskilipli Atıf çıkar. Bu kadronun günümüzdeki temsilcileri, bu yıkımı bilerek, planlayarak ve dış destekle gerçekleştirdiler.

Ben ve arkadaşlarım, bu hain ekibi iyi tanırız. Bugünkü muhalefet partilerinin, STK’ların, işveren ve işçi kuruluşlarının, son Türk devletinin yıkılmasını durduracak bilgi ve cesarete sahip olmadıklarını, aksine AKP’ye yamanmaya çalıştıklarını gördük ve yıkımı engelleyebilmek için siyasete döndük. Ülkemizin her yanında bizim gibi düşünen Kuvvacılarla birlikte DOĞRU Parti’yi kurduk. Başkaları için “İstikbal” olan makamlar bizim için “Mazi” olduğu için Kurtuluş Savaşı ruhuyla mücadeleye başladık.

Zaman bizi haklı çıkardı! Keşke biz yanılsaydık. Türk milleti olarak, böyle bir iktidarın ülkeyi 20 yıl yönetmesine nasıl izin verdik, bir türlü anlayamıyorum. FETÖ denen alçak örgütle 11 yıl ülkeyi beraber yönettiler, kimse uyanmadı! 1 tane bürokrat “Bu ihanettir” deyip istifa etmedi! Sahte dijital delillerle Türk Ordusu Komuta Heyetini devşirdiler, uyanamadık! Devletimizin namusu olan Kozmik Odayı perişan ettiler, seyrettik! 1 tane Paşanın, gerektiği gibi tepki koyduğunu görmedik!

Yüksek Yargıyı önce FETÖ’ye, sonra AKP’ye bağladılar, seyrettik! 1 tane Yüksek Yargıç “Ben FETÖ’nün adamı olmam” deyip istifa etmedi! Devlet Planlama Teşkilatını, Teftiş Kurullarını feshettiler, hiç sesimiz çıkmadı! Hıfzısıhha Enstitüsünü öldürdüler, karşı çıkmadık! Türk Hava Kurumu’nu kapattılar, AKP’nin arpalığı yaptılar, yapamazsın demedik! Merkez Bankası’nın dibi delindi, borcumuzun faizini bile borçla ödemeye başladık, tınmadık! AKP denen deccal, 10 yıldır bize 9 milyon Suriyeliyi besletiyor, ne oluyor demedik! Afganlar, askeri bir düzen içinde ABD ve İran’ın yönlendirmesiyle geliyor, hala susuyoruz! Ülke, uyuşturucu ticareti ile anılır oldu, bakıyoruz!

Şimdi bir sel felaketi veya orman yangını ile karşılaştığımızda, devleti arıyoruz! Manzara böyle! Şu an suçlu arama zamanı değil. Ama şu gerçeği, tarihe not düşmek için yazalım; AKP, tüm bunları gözümüze soka-soka yaptı. Ne siyasi partiler, ne Türk devletinin kurumları, ne üniversiteler, ne işveren işçi kuruluşları, ne de STK’lar, bugünleri göremediler. Ya susarak ortak oldular ya da kişisel menfaatleri gereği AKP’ye destek oldular.

İşte bizlerin siyasete girme nedenimiz budur. Halka doğruyu anlatmak! DOĞRU Parti olarak, Atatürk ilke ve devrimlerinin tümünün Türk devletinde yeniden etkin ve yetkin oluncaya kadar mücadelemiz devam edecektir. Peki, Türk milleti olarak bizlere düşen bir görev yok mu?

Karşımızda, ülkenin en büyük nakit zengini, her türlü illegal kuruluşlarla temas halinde olan, mafyayı devlete sokmuş bir suç örgütü gibi çalışan bir parti var. Bununla mücadele edebilmek için, maddi güç gerek. DOĞRU Parti’nin Web sitesinde, banka hesap numaraları var. Bildiğiniz gibi, partiler Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anayasa Mahkemesi tarafından denetlenmektedir!

Tarikat ve cemaatlere evlerini, tarlalarını bağışlayanların sayısının çok olduğu günümüzde, güvendiğiniz partiye destek olmak vatandaşlık görevidir. Herkes tarafını belli etmek zorundadır. Ya Laik Cumhuriyetten, hukuk devletinden, çağdaşlıktan ve Atatürk Türkiye’sinden yana olacaksınız, ya da İran-Afganistan benzeri bir ülkede yaşamaya razı olacaksınız. Tarafınızı belli etmezseniz, AKP’nin yıkımına ortak olursunuz. Takdir sizlerin…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap