SON DAKİKA
SON DAKİKA


Suikast ve fiili saldırı!
17.08.2021

AKP’nin 20 yıllık yıkım ve zulüm döneminde birçok ilki yaşadık. Fakat, adalet dağıtmakla ve her iki tarafın da hakkını savunmakla görevli cumhuriyet savcıları, bizi şaşırtmaya devam ediyor. Cübbelerinin düğmeleri ve düğün hediyeleri bol olsun! Tele-1 televizyonundaki bir canlı yayında, konuşmamı şöyle bitirmiştim: “Tayyip Bey yapma, kalbimizde senin için de bir merhamet kırıntısı bırak, bu kadar gaddar olma. Unutma ki, dünyada yatağında ölen bir tane tek adam, bir diktatör yoktur!” Bu bir tespittir ve doğrudur. Aksini kimse ispat edemez.

Bu sözlerimi alan Ankara Başsavcısı, beni Tayyip Bey’e “Suikast ve Fiili Saldırı” ile suçlamış ve hakkımda Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılmasını sağlamış! İlginç değil mi? Yer-zaman-saat-araba belirterek, orada bulunan bir Gazinin de doğruladığı, “AKP İl Gençlik Kolu Başkanının, kasa-kasa otomatik-uzun namlulu suikast ve fiili saldırı SİLAHLARINI” açıkça dağıttığını göremeyen Savcılık, konu bizim bir cümlemize gelince, gözleri faltaşı gibi açılıvermiş!

Yargılamam, Ankara Anayasal Suçlara Bakmakla Görevli Ağır Ceza Mahkemesinde (2022/257) devam edecek. Yargılanmasına yargılanacağız ve sonuna kadar savunmamızı yapacağız da, anlayamadığım bazı şeyleri sizlerle paylaşmak istedim;

Televizyon canlı yayınındaki bir konuşma, nasıl oluyor da DOĞRU Parti Genel Başkanı olarak beni SUİKASTÇI yapıyor? Nasıl oluyor da, dünyanın bildiği bir gerçeği söylemek, beni “CB’nına Fiili Saldırı” suçlusu yapıyor? Televizyon yayınından fırlayıp, CB’nının boğazını mı sıkmışım? (Demirel, Kıbrıs olayları sırasında İngiltere’ye gider. Dönüşte gazeteci sorar: Efendim İngiltere Dışişleri Bakanının elini sıkmışsınız! Demirel’den yanıt: Neresini sıkacaktım kardeşim? Bundan sonrası yargının ve DOĞRU Parti hukukçularının işi. Ne çıkarsa bahtımıza! Hukukun olmadığı yerde adil yargılama beklemek, Türk Hava Kurumu’nun uçaklarının uçmasını beklemek kadar hayaldir.

Ben izninizle CB Erdoğan’a seslenmek istiyorum; Tayyip Bey, siz beni çok iyi tanırsınız. Ömrü, sizin İhvan zihniyetinizle mücadele içinde geçmiş bir aileden geldiğimi iyi bilirsiniz. Ne ağır bedeller ödediğimizi de! Bu tür kumpaslar bizi bozmaz, hafif gelir.

Gel, kozlarımızı senin memleketinde medeni bir şekilde paylaşalım. 21 Ağustos’ta DOĞRU Parti’nin Rize İl Kongresine katılacağım. Orada gerçekleri Rizeli kardeşlerime anlatacağım. İster kongre salonuna gel, istersen yakında bir kahveden dinle. Yanıt vermek istersen de gel sana mikrofon verelim, konuş. Yalnız bizden prompter isteme, o bizde yok. Çünkü biz camdan değil, candan konuşuruz!

Hadi Tayyip Bey, Bak geldik gidiyoruz! Şu hesabı öteki tarafa bırakmayalım. Türk milleti de görsün. Kim namuslu kim değil, kim dürüst kim değil, kim çok ama çok zengin kim helal kazanmış, kim vatansever kim değil, kim Atatürkçü kim değil, kim demokrat kim biatçı! Bekliyorum Tayyip Bey…

Not: Binali’yi de getirirseniz, bize Venezuela’ya giden maskeleri anlatır, eğleniriz.

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap