SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tarafınızı Belli Etme Zamanı Geldi…
23.09.2021

Tarihin dönüm noktalarında, milletlerin de insanlar gibi bir “karar anı” vardır. Öyle bir an gelir ki, kader sizi öyle bir noktaya getirir ki, bir karar vermekten kaçamazsınız! Büyük Atatürk, Samsun’a çıkıp “Kurtuluş Savaşı”nı başlatma kararını vermeden önce böyle bir anı yaşadı. En yakınındaki silah arkadaşlarından bazıları ona “Amerikan mandası” olmayı önerdiler. Bir kısmı ise “İngiliz mandası!”

Gerekçeleri ise, ordumuzun dağıtılmış olması ve savaşmak için paramızın olmayışı idi! Ali Erbaş ve hırsız bademlerin dedelerinin büyük bir kısmı ve bölücü-Kürtçülerin dedelerinin bir kısmı ise, Hilafet kurumunun yaşatılması karşılığında teslim olmayı, Padişah’a biat etmeyi yani tebaa olmayı istediler.

Atatürk, çelik gibi iradesiyle kararını verdi; “Ya istiklal ya ölüm” ve Kurtuluş savaşımız başladı. Emperyalist devletlerin güçlü ordularını ve içimizdeki işbirlikçi hainleri Türk milleti olarak yendik ve tarih yazdık. Tarih yine, Türk milletinin bugünkü neslini benzer bir tercihle karşı karşıya bıraktı! İhvan ve Muaviye kafalı siyasal İslamcı bademler ile bölücü-Kürtçüler, yıllardır adım adım Cumhuriyeti ve değerlerini tırpanladılar ve Türk milletini, İran tipi “Federe İslam Devletinin” kapısına kadar getirdiler.

Ali Erbaş gibi, görevleri Anayasa’nın 136’ncı maddesinde açıkça yazan bir “din görevlisi devlet memurunu” koçbaşı gibi kullanıp cumhuriyete ve laikliğe saldırtıyorlar! Dünyada hiçbir itibarı kalmamış, servetleri ve diplomaları şaibeli bademler, demokratik rejimin nimetlerinden yararlanıp, cumhuriyeti ve demokrasiyi boğmaya çalışıyor!

DOĞRU Parti sözcülerinin dışında hiçbir muhalefet partisi, bu saldırıya açıkça ve cesurca karşı çıkmıyor. Kurulmak istenen, Anayasamızın yasakladığı “din adamları devletine ve tarikat-cemaat saltanatına” ne CHP ne İYİ Parti mertçe tavır koyamıyorlar! Oy kaygısıyla, tarikatlara laf söylemekten korkuyorlar. AKP-MHP-Deva-Gelecek-HDP gibi karşı devrimciler ise açıkça destek veriyor. Cumhuriyetin savcıları, Yargıtay Cumhuriyet başsavcısı da, görevlerini yapmayarak bu felakete dolaylı destek veriyor.

Aziz Türk milleti; şimdi karar zamanıdır! Demokratik-laik- sosyal hukuk devletinden mi, din adamları devletinden mi yanasınız? Şeffaf, hesap verebilen devletten mi, şaibeli “tek adam” devletinden mi yanasınız? Cumhuriyetin temeline laiklik ilkesi gereği koyulan “hak ve adaletten” mi, insanların ölülerini camiye sokmamayı söyleyebilen ilkel Arap kültüründen mi yanasınız? Yakılarak öldürülen Serter Taş, Fethi Şahin adlı askerlerimizden mi, yoksa çocuklarımızın yakılma emrini veren IŞİD kadısı denen aşağılık pisliği, ülkemizde koruyanlardan mı yanasınız?

Diyanet’in tüm milletimizi kucaklamasından mı, yoksa Vatikan’a dönüşmesinden mi yanasınız? Özgür, sorumluluğunu ve haklarını bilen bireyler olarak mı yaşamak istersiniz, yoksa biat kültürü altında köle gibi mi yaşamak isterseniz? Fırsat eşitliği içinde çalışıp kazanmayı mı, sadaka verilerek sürünenlerden mi olmak isterseniz?

Eğer, tam bağımsız ulus devletten, cumhuriyetten, demokrasiden, özgürlükten, hür dünya ile birlikte zenginleşmekten yana iseniz, lütfen gereğini yapınız. DOĞRU Parti’nin “demokrasi ve hukuk” birlikteliği çağrısına destek verin. Oy verdiğiniz, fakat yanlışa düşmüş, harekete geçmekten korkan partilerinizi uyarın. İnanın bizler yüzde 90’u aşan bir çoğunluğuz. Din adamları devletini isteyenlerin oranı yüzde 8 civarında…

Ayağa kalkıp, kaderimize el koymanın tam zamanı! Yarın çok geç olacak!

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap