SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yeni Bir Milat Lazım!
10.08.2021

Erdoğan ve Binali, “FETÖ ile mücadelede milat 17/25’tir dediler.” Bu sözün açılımı şudur; Eyy millet, biz bir sürü halt işledik. Ağır suç olacak işlere karıştık. Eğer yeni bir sayfa açmazsak halimiz berbat. Kendimizi kurtarmanın başka bir yolunu bulsa idik, aklı başında kimsenin inanmayacağı böyle saçma bir tezgah kurmazdık. 17/25 öncesi için nasılsa ‘Rabbim ve milletim bizi affetsin, safmışız aldatıldık’ dedik sizler de yediniz. Yargı zaten dünden hazır. Eli yüzü yıkadık, oh tertemiz olduk. Görmeyin siz içimizin karasını!

17/25 2013’ten bu yana dolu-dolu 8 yıl geçti. Bu 8 yılda, Sülün Osman’ı kıskandıracak hırsızlıklar, Al Capone (Al Kapon) adlı gangsteri çatlatacak soygunlar gördük. Daha Reza Zarrab denen İran’lı piçi halletmeden SBK (SABIKA) çıktı. Sedat Peker’in anlattıkları akıllarımızı durdurdu. Binali’nin 28 Milyar Dolarlık serveti olduğu Avrupa basını tarafından yazıldı. Türkiye, uyuşturucunun, silah ve petrol kaçakçılığının merkezi olarak gösterilmeye başlandı!

Millet fakirleşti, Saray zenginleşti. Helal ile Haram karıştı. Gençler işsizlikten intihar ederken, 9 milyon Suriyelimiz oldu. Yetmedi, Afganlılar askeri düzende ellerini kollarını sallayarak ülkemizi istilaya başladı. Trump gitti, Biden geldi. Biden, eski güreşçi olduğu için Erdoğan’a taktığı boyundurukla onu kıpırdayamaz hale getirdi. Erdoğan’ın ve ailesinin yurtdışındaki malvarlığı tespit edildi! Damat, bir varmış bir yokmuş oldu! Küstüm oynamıyorum dedi! Erdoğan sonrası liderliğe hazırlanıyor. Soylu Süleyman ve Hulusivil Paşa gibi.

Sözün özü, en kısa zamanda “YENİ BİR MİLAT” ilan etmek lazım. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle ilan edilecek bu milat sadece Türkiye’yi değil tüm dünya için geçerli olmalı. Dünya bu oyunu yutar mı? Eh, onu da dünya düşünsün…

Nihat Genç’ten dinlediğim bir hikayeyi anlatalım ve yazıyı bağlayalım; “İkinci Dünya Savaşı sırasında bir köy evine giren Nazi Askeri, kaçmaya çalışan bir çocuğu yakalar. Çocuğa der ki; Sana bir soru. Bilirsen serbestsin. Benim bir gözüm takma. Bil bakalım sağlam gözüm hangisi? Çocuk, askerin gözlerine bakmış ve sağ gözünü göstererek, bu gözün sağlam, demiş. Nazi; Yanıldın çocuk, öleceksin. Neden takma gözümü sağlam diye seçtin? Çocuk yavaşça; O gözün daha insanca bakıyordu, der!”

O günden beri, çok acımasız anlamına gelen, her Nazi’nin bir gözü takmadır, sözü tüm dünyada söylenir oldu. Evi yanmış, hayvanlarını kaybetmiş bir Yörük Kadını, Orman Bakanı denen insan müsveddesine; “Evim yandı, devlet nerede? Nerede benim devletim?” diye bağırıyordu. Ertesi gün o Yörük Kadınının, Bakanın şikayeti üzerine gözaltına alındığını okuduk.

İhvan kafalı sözde Müslüman Bademlerin bu yaptığını, Nazi Askeri yapmazdı. İnsanlarımızı Allah-Din diyerek kandıran bu seccade şeytanlarının hem kalp gözleri kapalıdır, hem de gözlerinin biri mutlaka takmadır. Değil yeni bir milat, isterlerse kendilerini evliya, başlarını da peygamber ilan etsinler, Türk Milletine yaşattıklarını hukuk yoluyla misliyle yaşayacaklar.

“Devr-i Sabık” yaratacak olan DOĞRU Parti bunun teminatıdır…

Sağlık ve başarı dileklerimle…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap