SON DAKİKA
SON DAKİKA


Adana’nın yolları taştan
6.10.2023

 Trabzonspor bu olamaz. Alınan futbolculardan Onuachu dışında fazla katkı sağlayanı göremedik. Usta bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Zaten Belçika’da iyi bir futbol oynayarak oradakilerin de beğenisini kazanmıştı. Hem stil hem yetişme tarzı olarak faydalı bir futbolcu. Bakın Galatasaray’a; Manchester’ı İngiltere’de yendi. Nokta transferler yapan Galatasaray, bunun karşılığını alıyor. Trabzonspor’da ise alınan oyunculara bakıyoruz. Bir şey göremiyoruz. Basın toplantılarına katılan biri olarak hocadan umutluydum ancak alınan sonuçlardan ve sergilenen futboldan dolayı umutsuzluğa kapıldım. Hakemleri ve TFF’yi suçlamaya gerek yok, her şey apaçık ortada. Savunma oturmadı, orta sahada sıkıntı devam ediyor. Mesela bir Yusuf Sarı neden verildi diye herkes sitem etmeye başladı. Abdullah Avcı yolladı. Avcı bu takımın hocası değil miydi? Acaba Trezeguet’in önünü açmak için mi Yusuf’u yolladı, halen anlaşmış değilim.

  

Avni Aker Stadyumu kimin malı? Avni Aker, Trabzonspor’un malıdır. Avni Aker orayı amatörlere armağan etmiştir, gençler spor yapsın diye. Ama yetkililer herhalde başka hesap peşindeler. O zaman Şükrü Saraçoğlu, Ümraniye, Florya için de hesap yapsınlar. Trabzonspor’dan talep edilenler, neden başka kulüplerden talep edilmiyor. Bu stadın tabusunu Avni Aker Trabzonspor’a armağan etmiştir. Bir taraftan da havaalanı büyütülecekmiş, oradan sıkıştırma var. Her taraftan sıkışma var. Bu Trabzonspor’dan istedikleri nedir? Bir taraftan hakemler aleyhine düdükler çalıyor, bir taraftan da elimizdeki tapulu maldan pay almaya çalışıyorlar.

  

Adana Demirspor daha formda, doğruyu konuşmak gerekirse. 5 tane eski Trabzonsporlu oyuncu var. Bakalım kendi silahımızla bizi vurabilecekler mi? Güney ekibi, şu anda liglere ayrı bir renk kattı. Adana Demirspor, Trabzonspor’un eski iyi günlerindeki gibi iyi oynuyor. Bu maçtan sonra hocanın kalıp kalmayacağı belli olur. Belli olmasa da kayıp yaşanırsa hem teknik kadro açısından hem de futbolcular açısından takımda huzursuzluk olabilir. Takımın 11’i de sistemi de belli değil. Taraftarın sabrı tükenmiş durumda, hatta taşmak üzere. O yüzden takım maçı kazanmak mecburiyetinde. Bjelica son kozlarını bu maçta kullanmalı. Bu maç var olma veya yok olma maçıdır. Adana bizim yolumuza taş koyabilir dikkat!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap