SON DAKİKA
SON DAKİKA


Altın değerinde 3 puan
31.08.2021

Trabzonspor, kötü oyuna rağmen ligin 3. haftasında 9 puan toplayarak şampiyonluk meşalesini yaktı. Bordo-Mavililer bu gidişle sezona inandığı yolda devam edecektir. Takım teknik adamları karşılaşmayı analiz ederek oyuna başladılar.

Trabzonspor her zaman olduğu gibi golü erken bulunca oyunun kontrolünü eline aldı. 

Ortada keyif veren futbol görüntüsü yoktu ancak istenilen netice vardı. Sahaya iyi yayılan Bordo-Mavili takım tedbiri elden bırakmayarak rakibe fırsat vermedi. Kötü oynamasına rağmen oyunun hakimi Trabzonspor’du. Bireysel açıdan yetenekli oyunculara sahip Trabzonspor'da duran topların usta ismi Bakasetas’ın kullandığı kornerde Nwakaeme ile golü erken buldu.

Bireysel yeteneklere sahip fırtına rakibini zorlamış olsa Roma’yı da yakardık.

Hani gençlik aşısı olacaktık? Hala işi Avrupa’da bitmiş yaşlanmış oyuncuları transfer ediyoruz. Teknik adamın istediği her oyuncu alındı. Bankalar bile kulüplere usulsüz kredi vererek Alman bankacılık denetleme kurulundan rekor ceza almıştır.  Bu savurganlık neden?  Sergen Yalçın’ın oyuncu ihtiyacı olduğu zaman elindeki mevcut oyunculardan aksayan yerlere yama yapıyor. Avcı gibi transfer istemiyor. Takım içinde oyuncular içerisinde rekabet varsa performans artar. Avrupa defterini kapatan fırtına lige döndü.  Transfere doymayan Trabzonspor, bu yıl kafasına şampiyonluk parolasını koymuştur. Şu an ekonomik olarak batmış tüccara benziyor. Affetmek büyüklükten gelir herkes büyük olamaz. Avcı, genç oyuncu Abdülkadir Parmak ile uğraşmak yerine işine bakmış olsa daha başarılı olur. Karşılaşmada takımlar kontrollü oyunu tercih ettiler. Maçın genelinde Trabzonspor’un üstünlüğü vardı.

Giresunspor kaleci Okan Kocuk 3 puanı Trabzonspor’a hediye etmiştir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap