SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı rekor kırdı
11.04.2021

Trabzonspor, su sene de kaçan puanlara yanıyor. Yine şampiyonluğu haybeye kaçırdık. Ligin dibindeki takımlar sezon sonu şampiyonu tayin edecek neticeler alıyor. Sürpriz sonuçların alındığı bir sezon yaşıyoruz. Kimin kimi yeneceği belli olmayan haftalara girdik. İki komşu takımın dostça başladığı karşılaşma dostça bitti.

Puan cetvelinde alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Rizespor ile zirveden kopmak istemeyen Trabzonspor karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkmıştı. Fakat evdeki hesap çarşıya uymadı. Bordo-Mavili takımın ileri uçtaki 2 önemli ismi sakatlık nedeniyle karşılaşmada oynamadı. Bu eksikliğin arkasına sığınmamak lazım.

Avcı’nın yapamadığını Yunus Mallı sakatlanarak yaptı. Bu değişiklik takıma iyi geldi. Bütün hünerlerini ve yeni sistemini öğrencilerine anlatan beraberlik rekorlarına imza atan Avcı’nın başka taktiği kalmayınca çadır cambazlarına döndü. Bakalım gelecek haftalarda hangi rekorları kıracak.

Yunus Mallı, Bakasetas’ın hücum yapacağı alanları doldurunca Yunan oyuncu etkisiz kaldı, bu nedenle sakatlanıp çıkması yerinde oldu. Avcı, Mallı’yı benimsedi, klasik oyunu torpilli çünkü Mallı’yı ara transferde aldırttı.

Trabzonspor’dan daha etkili oyunlar bekliyorduk. Oyun planı önemliydi. Orta sahası iyi olan karşılaşmayı kazanan taraf olacaktı, olmadı. Günümüzde takım oyunu oynayanlar kazanıyor.

Kaleci Uğurcan’a pek görev düşmedi. Edgar le maçın en etkili oyuncusuydu, görevini layıkıyla yaptı. Hüseyin Türkmen oynadıkça mevkisini benimseyecek, zamana ihtiyacı var. Marlon bildiğimiz gibi idare ediyor. Gelecek sezon yerine alternatif alınmalıdır. Hugo oyunculardan en sağlam olanıdır. Berat kendi etrafında oynuyor, ileri pasları başarılıydı. A. Parmak yorgunluğunu üzerinden atamadı, dinlendirilmelidir. Yunus Mallı bu takımda beş yıl önce oynardı şimdi ise ara transferde alındığı için Avcı sayesinde torpilli oynuyor.

Bakasetas ara transferin gözdesi, göze gelmez inşallah. Takım arkadaşları onu beslerse daha verimli olur. O da yorgunluğunu atamadı. Yusuf Sarı oynadıkça, kulübede hamle oyuncusu olacaktır. Djaniny tek devrelik oyuncu, takıma gol yollarında faydalı bir oyuncu. Flavio takımın en güvenilir oyuncusu. İranlı oyuncu Hüseyni takıma kazandırılmalıdır. Ekuban şımardı dinlenmelidir.  Avcı bu gidişle gelecek hafta Hatayspor maçında şapkadan tavşan çıkarır herhalde. Rekortmen hocayla gelecek sezon için şimdiden anlaşalım yoksa elden kaçar!

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap