SON DAKİKA
SON DAKİKA


Avcı Yanal’ı ateşe attı
9.05.2021

Ligin altı üstü kaynamaya başlayınca, sanki lig yeniden başladı. Trabzonspor başarılı bir oyundan sonra Ersun Yanal’ın Antalyaspor’unu 2-1 mağlup etti. Bordo-Mavili takım geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluğu beleşten kaçırdı.

Takımda düzen, intizam disiplin olmayınca başarı da kendiliğinden kayboluyor. Yani anlayacağınız başarı disiplinle geliyor. Rakipler yeniliyor, berabere kalıyorlar yine şampiyonluktan geri kalmıyorlar. Trabzonspor ise kaç haftadır yenilmiyor fakat 4. lükten de kurtulamıyor. Bu ne enteresan mücadeledir! Güç kimde acaba? Trabzon’u yarıştan devre dışı bırakıp kendi başlarına 3 takım yarışıyor.

Sakatlıktan yeni kurtulan Abdulkadir Ömür ilk 11’de sahaya çıktı golünü attı ve 2. Yarı oyundan alındı. Takımın en iyisi olan Hüseyin Türkmen’i satmaya kalktılar, Abdulkadir Parmak’ı devre dışı bıraktılar. Temennim odur ki Trabzonlu oyuncular takımda tutulsun satılmasın! Bunun arkasında hangi güç satılsın diye mücadele veriyor? Şu an gelecek adına Trabzonspor’da yapısal sorun var. Gelecek adına takımda plan-proje olmalı.

Teknik heyet sezonu değil günü kurtarma hesapları içinde olduğu için başarısız bir sezon geçirildi. 7 maç üst üste çizilmiş plak gibi rakipleriyle berabere kalarak yarıştan koparıldı. Bu yıl çok haybe puanlar kaybeden Fırtına’ya gelecek sezon lider oyuncu alınmalı.

Trabzonspor bu yıl oyun anlamında beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yarattı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap