SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bir Devin Çöküşü
20.08.2023

LİGİN ikinci haftasında oynanan karşılaşmanın önemi büyüktü. Trabzonspor’da, Galatasaray’da 3 puan için sahaya çıkmıştı. Geçen yılın şampiyonu Cimbom daha hazır taraf olsa da Bordo-Mavili takım yabana atılır gibi değildi. İnatçı Karadeniz kimliği ile mücadeleci bir oyun sergiledi. Nenad Bjelica’nın en büyük avantajı adam adama pres yaparak saha içerisinde rakibine üstünlük kurmak istedi. İlk yarısı büyük mücadele içerisinde geçen karşılaşmanın kazananı Galatasaray oldu. Bakasetas’ın yaptığı büyük hatadan yararlanan İcardi Galatasaray’ı 1-0 öne geçirse de Trabzonspor oynadığı oyunla ezilmedi. Mütevazi kadroya sahip olan Karadeniz ekibi, Galatasaray’ın golüne engel olamasa da güçlü Galatasaray karşısında başa baş bir oyun ortaya koydu. Cimbom önde daha baskılı oyunu tercih etti. Trabzonspor ise kontra ataklarla rakip kalede gol aradı.

TREZEGUET’İN etkili oyunu Bordo-Mavili takıma gol olarak yansımadı. İki tarafında kaleci çok iyiydi ancak Trabzonspor’un dezavantajı orta sahasının kötü olmasıydı.  Bu zaman kadar pahalı kadrolar kuran Bordo-Mavililer, bu yıl maddi nedenler yüzünden daha mütevazi bir kadro oluşturdu. Sarı-Kırmızılı takımda ise İcardi gibi bir dünya yıldızı vardı. İcardi resmen bugün Galatasaray’a hayat verdi. Galatasaray’ın etkili hücum silahları karşısında Trabzonspor’un önlem alması gerekirdi. Futbol basit hatalar oyunudur. İcardi gibi bir golcüyle o kadar açık alan bırakırsanız cezasını çekersiniz. Trezeguet sakatlanıp oyundan çıktıktan sonra oyundan tamamen düştü. Trabzonspor ilk devre sahada vardı ikinci devre oyundan düştü. Takımda disiplinsizlik hat safada. Bu şekilde giderse Trabzonspor’u çok kötü günler bekliyor.  Bir maçla yargılamak doğru olmaz ancak tünelin sonu karanlık. İcardi oynadı Trabzonspor izledi. Trabzonspor’u daha kötü günler bekliyor.  Hakem Atilla Karaoğlan’ın kararları tartışılır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap