SON DAKİKA
SON DAKİKA


Bu oyun her hafta yetmez
29.11.2020

Trabzonspor’un dışarıdan bakıldığı zaman iyi bir kadrosu var. Fakat istenilen oyunu oynayamıyor. Bordo-mavili oyuncular takım oyununu değil, bireyselliği tercih ediyor.

İlk yarı pozisyonu olmayan sıkıcı bir karşılaşma izledik. Tam devre olurken Baker, duran toptan müthiş bir gol atarak Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden başka hiçbir pozisyonun olmadığı bir ilk yarı izledik. Yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın takıma verdiği bir katkıyı sahada göremedik.

Trabzonspor pas bağlantılarında çok hata yaptı. Defansif anlamda iyi işler yaparken, ofansif anlamda çok yetersiz kalındı. Kısır ve pozisyonu olmayan kalitesiz bir karşılaşmaya tanık olduk. Takımımızın iyi bir yolda olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Maçın adamı Edgar Ie savunmada yaptığı kritik müdahalelerle takımını rahatlattı. Topla yaptığı çıkışlar ve verdiği paslarla da geriden oyun kurulması anlamında önemli işler yaptı. Hücumda zayıf bir görüntü veren Trabzonspor 90’ıncı dakikada Pereira’nın kırmızı kart gördüğü karşılaşmayı zor da olsa 1-0 kazanmayı bildi.

Nwakeme bu maçta inisiyatif almaktan kaçındı. Geride savunmasına yardımcı olsa da o bildiğimiz topu alıp götüren halinden eser yoktu.

Baker attığı golün yanı sıra defansif anlamda yaptığı müdahaleler ve takımını rahatlatıcı paslarıyla da görevini yaptı. 6 numarada performansını artırdı.

Trabzonspor iki haftadır 1-0’lık skorlarla kazanıyor fakat oyun gelecek için henüz ümit vermiyor. Trabzonspor oyun ritmini bulup maçları domine ettiği takdirde yeniden zirve yarışına tutunabilir. Yoksa bu oyunla her zaman 3 puanı almak yeterli olmayabilir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap