SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dik oyna Trabzon
28.06.2020

Şampiyonluğa giderken Trabzonspor taraftarının en güzel sloganı “Dik oyna!” ve “Dozer gibi oyna!” sloganlarıydı.

Eğer dün akşam küme düşme mücadelesi veren bitik durumdaki Ankaragücü’nü yenseydik güzel şeyler söylenirdi. Ama Ankaragücü karşısında şampiyon gibi oynayan bir takım yoktu ne yazıkki bu yüzden Trabzonspor’a “Dik oynayı” hatırlatmak gerek. 1-1’den sonra kaçırılan en az 3 net gol pozisyonu vardı.

Ankaragücü yediği ilk golden sonra direnç kazandı kabul. Ancak Sorloth’un golünden sonra skoru korumak, maçın sonunu getirebilmek zaten şampiyonluk yolunda rüştünü ispat etmektir. Maçın son anlarında oyunu kenarlara açamayan bir Trabzonspor vardı. Kanatları kullanamadı Hüseyin Hoca.

Şimdi Başakşehir-Galatasaray maçının sonucundan gelecek haberi korkuyla bekleyecek Hüseyin Çimşir.

Bu kadar yol kat edilmişken önce Alanya ardından Ankaragücü kayıpları milyon dolarlık Trabzonspor’a yakıştı mı?

Şampiyonluk yolunda yürüyen Trabzonspor’da gerginlik hat safhaya çıktı. Alanya maçından beri hem teknik heyet hem de yönetim patlamaya hazır bomba gibi. Şampiyon olmak istiyorsak tüm ayak oyunlarına rağmen takımıyla yöneticisiyle yoğun strese göğüs germeliyiz.

Ankaragücü kadrosundaki siyahi oyuncular Orgill ve Rodrigues dışında Trabzon savunmasında tehlike yaratabilecek bir tane fazladan adamı yoktu.

Elbette hakem hatası var. Elbette Abdülkadir Bitigen, saçma sapan bir penaltı verdi. Ancak sahada sessiz gezinen fırtınası dinmiş bir Karadeniz takımı vardı.

Seyircisiz maçların tadı yok, Trabzonspor taraftarı konvoylarla, meşalelerle takımını galibiyete yollamışken beraberlik sonucu kimseyi mutlu edemedi.

Taraftarın dediği gibi her şeye rağmen “sekizinci kuşatma” devam ediyor, dik oyna Trabzon!

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap