SON DAKİKA
SON DAKİKA


Dış güçler iş başında
12.12.2021

Deplasmanlar her zaman zordur. Hele bir de rakibiniz kadrosu güçlü olmasına rağmen dipten çıkamayan Antalyaspor gibi bir ekip ise işiniz daha da zordur. Elbette ki herkes şunu bekledi; Trabzonspor şampiyonluk havasına girdi, önüne kim çıksa ezer geçer. Ancak unutulan bir şey vardı; şampiyonluk yolunda TFF atadığı hakemlerle daima önümüze taş koyacaktır. Dün akşam hakem Zorbay Küçük adı gibi maçı zora soktu. İlk yarı Cornelius’un golüyle 1-0 öne geçmemize rağmen hakem hataları yüzünden Trabzonspor geriye yaslanmak zorunda kaldı.

Antalya da iyi mücadele edince ev sahibinin istekli oyunu bordo mavililerin kazanmasını engelledi. Nweakeme’nin erken sakatlığı da takımı oyundan düşürünce lider gibi oynayamadık. Yine de bu skordan alınması gereken bir mesaj var; dış güçler iş başında yani İstanbul kulüpleri ayak oyunlarına başlamış. Antalyaspor’un penaltıdan attığı gol olmasaydı Trabzonspor yine maçı bir şekilde kazanacaktı. Dorukhan’ın kendi kalemize attığı gol, takımın 16 hafta sonunda yorgun düşüp kendi performansından uzaklaşması 2-1 kaybetmemize neden oldu. Maçın analizine gelirsek; Forvet hattında yeterli baskıyı yapamadık ve rakip bize göre daha net pozisyonlar elde edince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Abdullah Hoca’ya tavsiyemiz bu maçtan ders çıkarmasıdır, formasyon yani takım dizilişi ve oyun taktiği konusunda demek ki eksikler var. Teknik heyet bu eksiklere karşı Ligin ilk yarısında tedbir alınsın ve ikinci yarıyı hasarsız atlatalım. Taraftar bu kadar inanmışken, futbolcular bu kadar motive olmuşken sahadaki başarımızı masada kaybetmeyelim. Bunca transfer ve bu kadar inanmışlık varken 38 yıl sonra şampiyonluğu küçük hatalarla elimizden kaçırmayalım.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap