SON DAKİKA
SON DAKİKA


Efsane geri döndü
1.05.2022

 Trabzon’da ki şampiyonluk karnaval havasında geçti. Şehir adeta Bordo-Mavi renklere boyanmış. İnsanları akın akın stadyuma akın ederken maça gidemeyenler ise Millet bahçeci ve Meydan Parkı’nda toplantı. Fırtına mücadeleye geriden oyun kuran bir düzen içinde maça başladı. İlk yarı oyunun hakimi Antalyaspor’du. Avcı’yı izleyince bu yarıda oynanan oyundan memnun değil görüntüsü verdi. Akyazı Stadyumu’nda büyük bir heyecan topluluğu vardı. İkinci yarıya konuk ekip doğru oyun oynayarak Ndao’nun ayağından beraberlik golünü buldu. Golden sonra konuk ekip Uğurcan’ı geçemedi. Kaçan penaltıdan sonra karşılaşmayı alev aldı. Öyle bir maç ki? Her anı, her pozisyonu unutulmayacak bir karşılaşma oldu.

 İkinci devre türbülansa giren fırtına zaman zaman oyunda kopmalar yaşadı. Trabzonspor ise üçüncü bölgede topu tutamayınca oyun daha çok Trabzonspor’un sahasında oynandı. Trabzon’da görüşmemiş bir atmosfer vardı. Dorukhan’ın ayağından gelen golle Akyazı stadı bayram yerine döndü. Bordo-Mavili takım öne geçtikten sonra teknik adam Avcı savunma ağırlıklı oyuncuları sahaya sürdü. Yapılan değişiklikler takımın oyun düzenin bozunca Antalyaspor oyunun hakimiyetini eline geçirdi. Nitekim 81’nci dakikada konuk ekip ikinci golü bulunca skorda eşitli oldu. Beraberlik Bordo-Mavili takıma yetiyordu.

 Karşılaşmada müthiş son dakikalarda yaşandı. Maç bitmeden taraftar sahaya girdi. Başta gecenin yıldızı Uğurcan diyebiliriz. Büyün oyuncuları kutluyoruz. Puan farkını oynadıkça artıran Karadeniz kaplanları ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon oldu. Taraftar coşkuyla şampiyonluğu karşıladı. Tüm Trabzonspor taraftarı için bugün tarihi bir gündür. Lig şampiyonluğu çok büyük emek isteyen meşakkatli uzun yoldur. Coşan futbol oynamadan şampiyon olduk. Şampiyona yakışır atak bir futbol oynamalıydık. Yılların birikimi özlem dolu kupayı kazandık. Trabzonspor’da tarihi bir gece yaşadık. Hikayesi bol bir sezon yaşadık.

 

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap