SON DAKİKA
SON DAKİKA


Fırtına ne derse o !
26.02.2022
 

Karadeniz ekibi, Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Avcı ve Karaman’ın yönetimindeki karşılaşmada heyecan ve stres dolu bir maç izledik.  İlk çeyrekte eşitlik devam ederken,  Kayserispor öne geçerek fileleri havalandırdı. Trabzonspor, rakip ceza sahasını yoklamaya çalışsa da savunma geçit vermedi. Konuk takım, ilk yarının son dakikalarında 2-0 öne geçerek kurduğu baskın oyunun karşılığını skor tabelasına yazdırdı.Trabzonspor özellikle ilk devrede hücumda varlık gösteremedi. Hücum performansına savunmada ayak uydurunca ilk yarıda lidere yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. Bir parantez de Uğurcan Çakır’a açmak istiyorum. Sürekli taymink hatası yapıyor. Bunu uzun zamandır yapıyor ve bu her defasında belirtiyorum. Bu eksikliğini kaleci hocalarının çözmesi lazım.


Konyaspor maçından sonra kırılma yaşayan lider takım, bu zorlu mücadele rehavete kapıldı. Tecrübeli teknik direktör, radikal bir kararla oyuncu değişikliğine giderek Djaniny, Denswil ve Yusuf Erdoğan’ı oyuna dahil etti. Avcı’nın yaptığı stratejik doğru hamlesiyle Trabzonspor hemen ikinci devrenin başında Edin Visca'nın golüyle farkı önce 1'e indirdi,sonrasında hızlanan karşılaşmada Djaniny’in gölü ile lider hemen beraberliği yakaladı. Trabzonspor, beraberlik sonrası galibiyet için tüm eforu sarf etti. Ev sahibi, güçlü ataklarla oyunu yeniden domine ederek lehine çevirdi.  Taraftar ve oyuncuların itirazlarıyla son pozisyonda hakemi VAR’a götürmeyi bildi. Fırtına, maça hızlı başlayarak şık çalımlarıyla ve şutlarıyla rakip sahada baskı kurmak isteyen Nwakaeme’nin son dakikadaki penaltı golüyle tüm kaderi değiştirdi.  Biz bitti demeden bitmez uşaklar!

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap