SON DAKİKA
SON DAKİKA


Genç Yıldız Ömür Kattı
13.08.2022

TRABZONSPOR oyuna etkili ataklar ile hızlı başladı. Oyunun başında iki takımda birbirini kırmaya çalıştı. Kontrollü oyun yoktu. İki takımda galibiyet için oynadı. Başlangıçta alan baskısı ile hızlı bir oyun izledik. Duru ve yavaş oynayan şampiyon, oyununa hız katarsa bu yılda lige damgasını vuracaktır. Karşılaşmanın başında kaliteli ve heyecanlı pozisyonlar izledik. Hatayspor deplasmanda olduğu halde açık futbolu tercih etti. Buda taraftara keyifli maç izletti. Bordo-Mavili takım yeterince organize olamadığı için ilk yarı golü bulamadı. Trezeguet zaman zaman etkili oldu. İlk yarısı 0-0 kapanan maçta Edin Visca’nın kolu kırıldı. İkinci yarıya Hatayspor etkili başladı. Trabzonspor’un ilk yarıda sayılmayan bir golü vardı.

TRABZONSPOR’DA Visca’nın sakatlığından sonra takımın saha içerisinde oyunu olumsuz etkilendi. Hamsik ve Dorukhan’ın oynamaması bazı oyuncuların formsuz oluşu, Bakasetas’ın kaleden uzak oynatılması takımızın kısır skor almasının neticesidir. Bu saydığımız eksiklikler takıma katılırsa bu takım farklı skorlarla maçları kazanır. Bu maçta istatistiklere baktığımızda Şampiyon rakibine göre iki kat üstün oynadı. Akdeniz ekibi genelde rakibini fauller ile durdurdu. Buna göz yuman hakem Abdülkadir Bitigen oyuncumuzun kolunun kırılmasına sebep olmuştur. Yüksek tempoda geçen karşılaşmada pozisyonu bol bir maç izledik. Tempo belirme uzmanı Hamsik olmayınca orta alanda bağlantı kuramıyor. Atılan golde Eren Elmalı’nın önemli katkısı vardı. Abdülkadir Ömür attığı golle takımına ömür kattı.

SAVUNMADA Denswil ve Hugo önemli hamleler yaparak takımlarının galip gelmesinde büyük rol oynadı. Trezeguet ofansif anlamda katkı yapmakta istekliydi. Belki de çok gollerin atılacağı maçta kısır bir skorla 3 puan kazandık. Trabzonspor son 3 maçtır gol yemiyor. Ancak orta saha kopuk oynuyor. Hakemin verdiği yanlış kararlar oyunun hızını kesti. Verilmeyen golümüz var. Serkan Özbalta, Abdullah Avcı kapışması renkli geçti. Top rakipteyken etkili oyun ile maçı kazandık. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap