SON DAKİKA
SON DAKİKA


Gerçek lider tahta oturdu
12.03.2020

 
Karadeniz ekibi tehir maçının ilk yarısında Malatyaspor’a karşı 2-1 önde tamamladı. Şampiyonluğa oynayan takımımız şampiyon gibi oynamıyor. Çok rahat geçeceği tahmin edilen bu maçın ilk yarısı kör döğüşü gibi geçti.

Malatyaspor’un daha rahat oynadığı bir ilk yarı izledik. Bu futbol ile şampiyon olacak bir takım istemiyoruz. İsteğimiz, daha cesur, arzulu ve düzenli oynayan aynı zamanda zevkli bir futbol. Böyle kötü bir Trabzonspor izlemek istemem. İlk yarı sakatlanıp oyundan ayrılan Shörloth yerini Ndiaye’ye bıraktı. İkinci yarı yine kör döğüşü başladı. Malatyaspor kümeye Trabzonspor şampiyonluğa oynayan takımların oyunlarını izledik. Geçen hafta Gaziantep’te iki puan bırakan takımımız, bu maçı muhakkak kazanmak arzusu ile maça çıktı. Tansiyonu yüksek karşılaşmada hakem Ali Palabıyık, yönetimi tarafsız olunca hava duruldu.

İkinci yarı Trabzonspor 3’ncü golü buldu. Plakası yazıldığı dakikalarda taraftar sahada telefonla görsel ışık şöleni yaptılar. Bordo Mavililer, hazırlık maçı oynar gibi değişik bir kadro ile oyuna başladı. Trabzonspor’da yeni kadro yapılanmasının nedenlerini anlamış değilim. Bu oyuncu kadro değişimi Başakşehir maçında da olacak mı acaba? Takımımızın gizli santraforu Novak yine golünü atarak görevini yaptı aynı zamanda savunmada yaptığı hata ile golü kalemize attı. Hüseyin Hocam bu pozisyonu gördünüz mü? Bu görevi Novak’a siz mi veriyorsunuz? Oyun planınızın içinde bu görev var mıydı? Trabzonspor’da ki oyuncuların oyun disiplininden kopması oyunu kendi bireysel oyunu ile dengede de tutmaya çalışması başarılı geldi. Ama gelecek günlerde daha kaliteli maçlarda bireysel oyunun mücadelesi yeterli olmaz. Her zaman takım oyunu ile her mücadeleden başarılı çıkabiliriz. Bireysel oyun yeterli olmaz. 


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap