SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hayalet Avcı’sı
12.05.2021

Karadeniz ekibinde genç kadroyla mücadele beklenirken teknik heyet inadına as kadroyla karşılaşmaya çıktı. 19’uncu dakikada Serkan Asan’ın kırmızı kart görmesiyle takımını bir kişi eksik bıraktı. 71 dakika 10 kişi oynayan Fırtına, ikinci yarı Konyaspor karşısında hayli zorlandı. Vasat geçen oyunda üstün taraf Konyaspor olsa da Trabzonspor Baker’ın ayağından galibiyet golünü attı. Orta sahada pas alışveriş hakimiyetleri Trabzonspor’daydı, hatasız top çevirmeleri yaptılar. Vasat geçen maçta her iki takım da sezonu bitirmiş vaziyette oynadılar. 11 maçta 8 beraberlik, 3 galibiyet alan Karadeniz ekibi bir galibiyet daha almış olsaydı şu an şampiyonluk potası içinde mücadele veriyor olacaktı. Maalesef gol kısırlığı çeken savunma ağırlıklı oynayan Trabzonspor, bu yıl da elinin tersiyle şampiyonluktan uzaklaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısında etkili oyun olmayınca gol da olmadı, her iki takımın da iddiası olmadığı için sezonu erken kapattılar. Ligin en az gol yiyen takımı Trabzonspor, kalesinde 35 gol gördü. Bunu da kaleci Uğurcan sağladı. Gelecek hafta tamamlanacak olan ligde, gelecek sezonun kadrosunu oluşturacak olan teknik heyet hayal pilavı yemeye başladı. Hep varsayımlarla Trabzonspor’u öne taşımak istiyorlar. Gerçeklerden uzaklaşmamak gerek.  Trabzonspor’da Newton 6 maç yönetti ve başarısız olacağı anlaşıldığından gönderildi. Fakat Avcı 35 maçtır bu takımın başında ve berberlikten başka skor göremedik. Her iki takım da ligi kafalarında bitirdiğinden sadece oynamak için oynadılar ve oyun hiç zevk vermediler.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap