SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hesapta olmayan!
20.01.2022

Mutlaka galibiyet parolasıyla maça çıkan lider 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Cornelius’un golüyle beraberliği sağladı. Maçın sonunda 1 penaltı kazanıp iki atış yapan lider elinin tersi ile 2 puanı sildi. İlk yarı vasat oynandı. İkinci yarı kora kor sert bir mücadele izledik. Maçın kırılma noktası son saniye gol atılmayan penaltı oldu. Trabzonspor, geniş kadrosuna rağmen sakatlıklar ve cezalar nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşandı. Buna teknik adam Avcı’nın kart cezalı oluşu ayrı bir sıkıntı yarattı.

Bu nedenle yardımcı hoca Orhan Ak, takımın başında görev aldı. Hoca takıma ayrı enerji verir olmaması dezavantajdır. Teknik adam Avcı’nın olmamayışı skoru etkiledi mi? Tabi ki etkiledi. Takımdaki oyuncuları tanımak, profilleri bilmek önemlidir.  Çotanaklar, lidere Trabzon’da karşı koydu. Bu beraberlik camiada panik ve gerginlik yaratmamalıdır. Tabi ki şampiyonluğa giderken bu yolda ufak tefek kazalar olur. Futbolda istikrar önemlidir. Her hafta aynı performansı gösteremezsin. Bundan sonra Trabzonspor, oynadığı futbol ile taraftarını mutlu etmelidir. Trabzon’da vakitsiz puan kayıpları taraftarı üzmüştür. Bu maçı geride bırakarak önümüzdeki hafta Galatasaray maçına odaklanmalıyız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap