SON DAKİKA
SON DAKİKA


Hikayesi bol maç
19.01.2023

Tur bir o tarafa bir bu tarafa dönüp durdu. Karşılaşmanın başından sonuna kadar Ümraniyespor daha etkili oynadı. Rüzgarla boğuşan takımlar hem birbirleriyle hem de hava şartlarıyla mücadele etti. Uzun bir süre 1-0 geride olan Karadeniz ekibi,  90+3'de Vitor Hugo'nun golüyle eşitliği yakaladı ve maç uzatmalara kaldı.

105'inci dakikada kazanılan penaltıyı Bakasetas dışarı atınca Trabzonspor büyük bir fırsatı tepmiş oldu. Yusuf Yazıcı'nın gününde olduğu karşılaşmada Trabzonspor, ilk yarının uzatma anlarında takımını 2-1 öne geçti. Aynı Yusuf Yazıcı kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü atarak turun kapısını iyice araladı. Böylece haftalardır suskun olan yıldız oyuncu, attığı gollerle geri dönmüş oldu.

Teknik adam Avcı, takımla çok oynadı. Takımın kaybetmesi için her şeyi yaptı ancak beceremedi. Yanlış kadro tercihleri ve yanlış oyuncu değişiklikleri ile takımın dengesi bozdu. Teknik adam Avcı kolay maçı zora soktu. Ümraniyespor ilk 90 dakikalık bölümünde Trabzonspor'a karşı çok daha efektif bir oyun oynadı. Trezeguet üçüncü bölgede final paslarını daha iyi yapabilse belki Trabzonspor maçı ilk yarıda koparabilirdi. Trezeguet'in oyundan alınması bence yanlış karardı. Karşılaşmanın uzatma bölümlerinde Trabzonspor adeta fırtınaya döndü. Maxi Gomez'in attığı golle Trabzonspor farkı üçe çıkararak iyice rahatladı ve sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılarak adını çeyrek finale yazdırdı. Ümraniyespor’un daha istekli olduğu karşılaşmada kazanan taraf uzatmalarda daha iyi oynayan Trabzonspor oldu.  Şunu da belirtmek istiyorum. Siopis bu maçta mutlaka sahada olmalıydı. Pes etmeyen Trabzonspor çeyrek finale adını yazdırdı.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap