SON DAKİKA
SON DAKİKA


Horon Tepmeye Devam
22.12.2021

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Bordo-Mavililer, söke söke çok önemli bir galibiyet aldı. Hücum anlamında etkili olamayan Trabzonspor, ikinci yarıda ortaya koyduğu muhteşem performansla hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Belli ki Altay dersine iyi çalışmış. Şiddetle puana ihtiyacı olan Ege ekibi, Karadeniz ekibi, karşısında özellikle ikinci yarı direnemedi. Kaleci Uğurcan Çakır, çok önemli kurtarışlar yaptığı karşılaşmada ikinci yarıda Cornelius’ın attığı 2 gol ile galibiyeti yakaladık. Teknik adamın oyuncu değişiklikleri takıma yaradı diyebiliriz. Koita, daha önce oyuna alınabilirdi. 30 bin İzmir seyircisi önünde zor bir galibiyet aldık.

Şampiyonluğa inana Bordo-Mavili oyuncular geriden gelerek karşılaşmayı kazandı. Altay takımının adama adama oynaması ilk yarı önemli bir baskıyı da beraberinde getirdi.  İlk yarı iyi değildik. İkinci yarı yaptığımız önemli değişiklikler ile karşılaşmayı kazandık. Mustafa Denizli, Avcıya göre daha tecrübeliydi. Kalabalık savunma yaparak Trabzonspor’u özellikle ilk yarı durdurmayı başardı. Abdullah Avcı, Vitor Hugo sakat olduğu için zorunlu rotasyon yaptı. Bu rotasyonun ne kadar başarılı olduğu tartışılır. Cornelius, Sörtloh’tan daha farklı özelliklere sahip bir futbolcu. Altay’ın fizik gücü yüksekti. Trabzonspor maçı son dakika kazandı.

Herkes bize şampiyon gözüyle bakıyor. Tüm maçlar final havasında oluyor. Trabzonspor bu performansını devam ettirerek konsantrasyonunu kaybetmeden maç maç bakmalıdır. Karadeniz ekibi, maçın son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkan Edgar’ın eksiliği takımda hissedilecektir. Takımlarını cani gönülden destekleyen taraftarlara zevk ve heyecan veriyor. Kötü oynasak da kazanmasını biliyoruz. Budan dolayı inandığımız yoldan bizi kimse geri çeviremez. Şampiyonluk meşalesi yandı bir kere. Bize her yer Trabzon sloganı ile önüne geleni deviren Bordo-Mavili takım engel tanımıyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap