SON DAKİKA
SON DAKİKA


Horona devam!
14.02.2022

Trabzonspor, takımı ilk yarı karşılaşmayı domine etti. Kaliteli kadroya sahip önüne geleni devirip geçiyoruz. Doğru transfer politikası Bordo-Mavili takımı başarıya taşıdı. En yakın rakibine karşı oynadığı maçı zorlanmadan kazandı. Karşılaşma başlar başlamaz golü kalesinde gören Konyaspor sarsıldı. Rakibin ilk yarı yarım saat sonra aklı başına geldi. Biraz toparlandı. Oyun Trabzonspor’un kontrolü altında geçti. Sahada iyi bir Trabzonspor izledik. Kadro aşısından Trabzonspor ile Konyaspor mükayese edersek Bordo-Mavililerin daha kaliteli bir ekibe sahip. Buda karşılaşma boyunca net bir şekilde gözlemlendi. İki tarafın oynadığı oyunda aynıydı. Temkinli oynadılar. Karşılaşma muhteşem seyirci ambiyansı içerisinde oynandı. Taktik savaşı içerisinde geçti mücadele Takımın geneli bugün iyiydi. İlk yarı oynanan oyunda Fırtınanın dalga dalga akınlarına Konyaspor karşı koyamadı. 

Trabzonspor ilk yarıda oyuna çok iyi domine etti. Rakibi sahaya hapseden Bordo-Mavililer, uzaktan şutlarla rakip kalede pozisyonlar buldu.Fırtına yetenekli ayaklara sahip. Nwakaeme’nin 5 kişiyi birden ekarte etti. Sihirbaz gibi adeta şov yaptı. Resmen Konyaspor’un savunması arasında kolbastı oynadı.  Trabzonspor oyuncu çeşitliliği bakımından ligin en zengin kadrosuna sahip ekibi bu puan farkının olması gayet normal. 2-0’dan sonra Abdullah Avcı, takımın mihenk taşları ile oynamamalıydı. Takım gevşeyince maçı riske etti. Teknik adam her maç buna benzer rotasyonlar yapıyor. Bu rotasyonlar takımın dengesini bozuyor.

Teknik adam Abdullah Avcı, yanlış oyuncu değişiklikleri yapıyor. İki takım adına temiz bir karşılaşma oldu. Bu saatten sonra Trabzonspor’u kimse yakalayamaz. Şampiyonluğu da kimseye kaptırmaz. Bulunduğu konuma bileğinin hakkıyla gelmiştir. Direklerden dönen toplar, kalecinin kurtardığı toplar harika bir maç izledik. Geçen hafta olduğu gibi yine hak eden kazandı. Adım adım şampiyonluğa koşuyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap