SON DAKİKA
SON DAKİKA


Horona Devam!
16.05.2022

Atatürk Olimyat Stadyumu’nda Trabzon karnavalı yaşandı. Şampiyon İstanbul’da sahne aldı. Gişelerde 75 bine yakın bilet satıldığı öğrenildi. Stat ve etrafı insan seli gibiydi. İstanbul en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Sevgi seli, duygu seli, aile kulübü Trabzonspor şampiyonluk horonuna İstanbul’da devam etti. Bu kadar yorgunluğun ardından İstanbul’da galip gelen fırtınayı tebrik etmek gerekir. Her türlü duyguyu doya doya yaşadık. Kolbastı, horon ve sirtaki oynayarak şampiyonluğu tadını çıkarttık.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Yat limanından yola çıkan fırtınanın kayıkları mahallemiz Faroz Limanına uğrayıp, oradan Akyazı stadına ayak bastılar. Taraftar mutlu. Yıllar geçse de unutulmayacak bir şampiyonluk. Gelecek yıl yeniden yapılanma planları olacak. Trabzonspor’un bu şampiyonluğu çok özel. Bugün oynanan karşılaşmada skorun önemi yoktu. İstanbul’da muhteşem bir gün yaşanarak karnaval devam etti.

Bordo-Mavililer şampiyonluk kupasını dün havaya kaldırdı. Kupa turu bugünde İstanbul’da devam etti. Tüm oyuncular başroldeydiler yedeklerde dahil herkesin şampiyonlukta büyük emeği var. Şampiyonların şampiyonu Trabzonspor için ne yazsak, methiyeler düzsek azdır. Etkinliklerin en anlamlısı denizde ki kayıklardı. Sanki preveze deniz savaşı gibi takalar ile çıkartma yaptık. Savaş Çorlu arkadaşımızın yaptığı yorumlardan dolayı kendisi tebrik ederim. Trabzonspor, İstanbul takımlarına yenilmeden şampiyon olan tek takımdır. Hak edilmiş şampiyonluk çok önemliydi. Şampiyonluğun coşkusunu doya doya yaşayarak geçmiş yılların acısını çıkartıyoruz. Tarihe geçen bu gururlu şampiyonluk kutlu ve mutlu olsun.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap