SON DAKİKA
SON DAKİKA


Horona tutulduk
21.02.2022

Lider Alanya’da zorlanacak dedikleri karşılaşmayı kolay kazandı. İki perdeli bir oyun izledik. İlk yarı dalga dalga gelen ataklarda dört gol birden izledik. Trabzonspor, ikinci yarı frene basarak oyuna başladı. Akan oyunda Bordo-Mavili takımda pas hatası yoktu. Belki de sezonun en kusursuz ilk yarısını oynadık. İkinci yarı fırtına kontrollü oyunu tercih edince ilk yarı atılan goller ile karşılaşmayı tamamladı. Oyuna gireni çıkanı ile hiç etkilenmeyen Fırtınanın çok kaliteli ayaklara sahip olduğunu gördük. Puan farkı da bundan dolayı aldı başını gidiyor. İlk kez Avcı dersine iyi çalıştığını gösterdi. Fırtına’nın hücum ayakları önde baskı kurunca ortaya beklenilmeyen bir sonuç çıktı. Kanatları çok iyi kullandık, ürettik, topu ayakta iyi tuttuk, etkili ataklar ile skoru erken bulduk. İkinci yarı aksine bu tablonun tersi vardı.

Sonuçta Trabzonspor, çok iyi bir 45 dakika ile rakibini adeta sahadan sildi. Sahaya çıkan bütün oyuncular görevlerini eksiksiz yerine getirdi. Oyunun hâkimi Fırtına’ydı. Etkili isimlerden Nwakeme attığı 2 golle ve arkadaşlarına yaptığı asistler ile kalitesini gösterdi. Genç Ahmetcan Kaplan gibi oyuncuların daha çok görev almasını bekliyoruz. Her hafta Edin Visca’dan beklediğimiz sürpriz gol bu hafta her mevkide oynayan takımın jokeri olan Dorukhan’dan geldi.  Lider puan farkını her hafta artırmaya devam ediyor. Hakem triosunu maçın sonucuna etki etmedi. Kaleci Uğurcan harika penaltı kurtararak kalesini yine gole kapattı.  Hocaya sesleniyoruz; Takım gol attıkça üzerine yatmasını değil devam etmesini istiyoruz. Taraftar coşkulu futbol istiyor. Şampiyona yakışır oyun olmalı. Bir engeli de daha kazasız geride bırakarak önümüzdeki haftaki Kayserispor maçına odaklanmalıyız. Trabzonspor bugün oynadığı oyunla ben şampiyon dedi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap