SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstanbul’da Eşitlik
29.10.2019

Trabzonspor coşkulu oynayan bir ekip, bu oyun düzeni de izleyenlere zevk veriyor. Ünal hoca uzun zamandır takımda radikal değişiklikler yapmak istiyor, fakat istemekle olmuyor. Kazanmak açısından takımın sinerjisi yeterli olmalı. Haftanın kapanış maçında Trabzonspor iki farklı üstünlük ile kazanması halinde Karadeniz ekibini lider yapacaktı. Fakat evdeki hesap uymadı.

Oyunun başında Başakşehir forveti Crivelli, Trabzonspor savunmasını zorladı. Başakşehir maça iyi başlayan taraf oldu. Trabzonspor ise oyuna daha temkinli ve geriye yaslanıp oynadı.21. dakikada Başakşehir Trabzonspor kale çizgisine yaklaştı, kaleci Uğurcan gole izin vermedi. Trabzonspor’da defansın ortası ve orta sahasında arıza vardı. Bundan dolayı rakibine bol bol pozisyon verdi.

Trabzonspor’un oyun organizasyonu Başakşehir karşısında etkisiz oldu. İlk 45 dakika da mücadelesi yüksek bir maç izledik. Devre golsüz tamamlandı. Takımlar ikinci yarıya düşük tempo ile başladılar, 61. Dakika da önce Trabzonspor sonra Başakşehir penaltıdan atılan goller ile bir anda skor 1-1’e geldi. Maçın adamı Skırtel 79. dakikada da takımını 2-1 öne geçirdi. İstanbul ekibi hem defansif hem de ofansif olarak Trabzonspor’dan daha üstün olunca mağlup durumdan hemen galip duruma geçti. Golden sonra çırpınan Trabzonspor son saniyede Sorloth’un bulduğu gol maçın skorunu tayin etti. Skor 2-2 olarak tamamlandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap