SON DAKİKA
SON DAKİKA


İstikrar aranıyor!
28.09.2021

Karşılaşma boyunca top hâkimiyeti Trabzonspor’da. Etkili atakları Alanyaspor geliştirdi. Ofansif olarak etkili ayakları bulunan Trabzonspor’a karşı Bülent Korkmaz iyi kapanan bir savunma anlayışı benimsedi. Trabzonspor maç boyunca istediğini yapamadı.

Kaybetmeyen Trabzonspor izledik. Orta sahası hiç iş yapmadı. Savunma zaman zaman aksadı. Orta sahada organizasyon eksikliği hissedildi. Forvet oyuncuları gayretliydi ama yetersizdi. Trabzonspor bu oyunuyla taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Şampiyonluğa oynayamaz. Liderlik şansını yine değerlendiremedi.

Trabzon’un kötü oyunu, hakemlerin Trabzon kıyımı devam ediyor. Bordo mavili takım taraflı yönetim sonucunda bir maçı daha on kişi tamamladı. Hüseyin Türkmen’e gösterilen ikinci sarı kart ağır bir karardı.

Trabzonspor’un dağınık ve kopuk oyunu skoru etkiledi. Ağır oyun oynayınca bulduğu pozisyonları kaybetti. Aksine Alanyaspor hızlı hücumlarıyla etkili ataklar geliştirdi. Gol de böyle etkili bir atakla gerçekleşti. İki takım da kazanma azmiyle futbol oynadı.

Karadeniz ekibinde kenar yönetimi etkisizdi. Abdülkadir ve Gervinho oyuna girdikten sonra on kişi kalan Trabzonspor, konuk takıma zor anlar yaşattı. Ancak sonra da istediği skoru alamadı.

Taraftar liderliğe kilitlenmişti. Berabere kalarak camiayı hayal kırıklığına uğrattı. Maçın kırılma anı Hüseyin Türkmen’in oyundan atılması oldu. Teknik adam takımın eksik kalmasına müsaade etmemeliydi.

Büyük takımlarda oyun sürekliliği önemlidir. Abdullah Avcı Trabzonspor’u büyük takım yapmak istiyorsa kadro ve oyun anlayışında sürekliliği sağlaması gerekir. Bunu sağlayacak olan da yine teknik adamdır.

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor’u tıpkı dolar karşısındaki Türk Lirası gibi biraz yükselip tekrar yere çakılıyor. Geçen yıldan beri aynı senaryo devam ediyor. Demek ki yapılan transferlerin hepsi fiyaskoymuş. Alınan sakat oyuncuları bu takıma kim pazarladı? Başta Dorukhan Toköz transferi olmak üzere sorumlulardan hesap sorulmalıdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap