SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kadıköy’ü salladık yıkamadık
7.03.2022

Tam kapasite ile dolu sahada oynanan karşılaşmada kazanan olmadı. Oyunun başında Fenerbahçe’nin bir kişi eksik kalması maçın havasını değiştirdi. Fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra Trabzonspor Nwakeme’nin ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra eksik kalan Fenerbahçe’nin seyircisi çirkeflik yapıp TFF, Zorbay Küçük ve vardaki Mete Kalkavan’ı protesto etti. Belirli kişilerin sahaya girmesi maçın atmosferi değiştirdi. Hiçbir TV kanalının buna tam olarak yer vermemesi cezasız kalmamalıdır. Fırtına’nın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu herkes biliyor. Teknik adam Abdullah Avcı oyuna müdahale etmekte yine gecikti.  Eksik olmasına rağmen maçın Fenerbahçe Trabzonspor’a direndi ve duran toptan bulduğu golle istediği 1 puanı aldı. Ahmet Can Kaplan ustaların arasında ustaca oynadı. Elinden gelen mücadeleyi gösterdi. Bunun yanında Abdülkadir Ömür’de en az onun kadar onun faydalıydı. Cornelius istediği topları alamayınca rakip savunma arasında etkisiz bir görüntü ortaya koydu.

Uğurcan bildiğiniz gibi harika kurtarışlara imza attı. Dev derbide Fenerbahçe taraftarının sahaya girmesi ve yabancı madde atması karşılaşmaya gölge düşürmüştür. Trabzonspor, seyirci baskından istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Tartışmalı geçen maçta skordan memnun olan yoktu. Hakemler için zorlu bir maç oldu.  Son dakika Nwakaeme direk engelini aşamadı. Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe’nin saha için lideriydi. Abdullah hocaya nazaran değişiklikler İsmail Kartal doğru hamleler yaptı. Şampiyonluk garantileyen Trabzon, fener engeline takılsa da şampiyonluk kredisi var. Trabzon Kanarya’yı elinden kaçırdı. Tribünlerin dolu olduğu stadyumunda büyük bir atmosfer vardı. İyi hücum maç kazanır, iyi savunma şampiyon yapar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap