SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kaplan Bozbaykuş’u elinden kaçırdı
16.03.2020

 
Corona virüsü dolayısıyla seyircisiz oynanan karşılaşmada şampiyonluğun iki adayı Akyazı Stadı’nda karşı karşıya geldiler. İlk yarı Trabzonspor’un üstünlüğü içinde geçen karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Bordo-Mavililerin üstün oynadığı ilk yarıda Başakşehir, savunmaya önem verince gol sesi çıkmadı. Maç öncesi yapılan anketlerde beraberlik söylemi öne çıktı. Bu yarıda Trabzonspor, daha baskılı Başakşehir ise defansif olarak önlem aldı. Buna Shörloth’un kenarda oynaması Bordo-Mavililerin gol yollarını tıkadı. Hakem bu yarıda Trabzonspor’un penaltısını yine es geçti.

İkinci yarı takımlar aynı kadrolar ile oyuna başladılar. Hızlı başlanan ikinci yarıya Shörloth’un kafa vuruşu üstten auta çıktı. Ardından Edin Visca’nın ortası Demba Ba’nın golü ile Başakşehir’i 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyun daha da hareketlendi. Bu kez Trabzonspor’un kornerden gelen topunun Skrtel kafa golü ile kendi kalesine atınca skor 1-1’e eşitlendi. Golden sonra karşılıklı ataklar gelişti. Sonuçta netice vermeyen ataklarda Trabzonspor, Başakşehir’i elinden kaçırdı.

Karadeniz ekibi birçok gol pozisyonu bulmasına rağmen değerlendiremedi. Berabere kaldığı maçta 2 puan birden kaybetmiş oldu. Maçta öne çıkan başarılı oyuncu olmadı. Karadeniz Kaplanları, İstanbul ekibi Baykuşlar’ı elinden kaçırdı. Fakat liderlik koltuğu devam ediyor. Rakipler Shörloth’u iyi analiz edince onu durdurmak kolay oldu.  Shörloth gol atamayınca takımımız da puan kaybetmeye devam ediyor. İnişli-çıkışlı bir maç izledik. Aynı puanlara sahip iki takım sahadaydı. Lider değişmedi. Berabere kalmamıza rağmen, liderliğimiz averaj ile yine devam ediyor. Takımımız bugün şayet seyirci ile oynamış olsaydı. Bu maçı farklı kazanabilirdik. Corona virüsü futbolun önüne geçti.

Duran toplarda pozisyon bulamayan takımımız buna rağmen berabere kalarak bir teselli puanı almış oldu. Trabzon’un bireysel oyuncuları etkisiz oynayınca skoru tayin edemediler. Maç öncesi yapılan istatistikler doğru çıktı. Maçın hakkı beraberlikti. Ancak bir taraf galip gelseydi, kazanan taraf şampiyonluk adına büyük avantaj elde edecekti. Şampiyonluk kilidi gelecek maçlar çözecektir.


 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap