SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kayseri’de kemençe havası
3.10.2021

Fırtına zorlu Kayseri deplasmanında üç puan alarak maç fazlası ile lider oldu. Karşılaşmaya her iki takım da hızlı başladı. Bordo-Mavili takımının etkili oyunu rakibi bunalttı. Nitekim öne geçen fırtına oldu. Ardından Kayserispor Emrah Başssan’ın kafa golüyle skoru 1-1’ getirdi. İzleyenlere heyecan veren tempolu bir karşılaşma oynandı. Trabzonspor’un maçları hep böyle heyecanlı geçiyor. Karadeniz ekibi, bulduğu pozisyonları değerlendirebilseydi belki de tarihin en büyük gol rekorunu kırabilirdi. Fakat olmadı.

Trabzonspor, farkı artırıp coşkulu futbol oynamalı. Oyuncu kalitesi bakımında Trabzonspor daha üstündü. Maç sonrası Abdullah Avcı, hedefinin şampiyonluk olduğunu açıkladı. Bugün Cornelius, değil de Sörloth olsaydı tarihinin gol rekorunu kırardı. Karşılaşmanın yıldızı Bakasetas 2 gol atarak yıldızını dahada parlattı. Milli kaleci Uğurcan bu karşılaşmada formunda gözüktü. Genç Ahmet Can Kaplan oynadığı oyunla gelecek adına güven verdi. Nwakaeme direkleri Cornelius’ta kaleyi geçemedi. İkinci yarı yine tempolu bir karşılaşma izledik. Hamsik’in sayılmayan golü ikinci oyuncuya temas etmediği için iptal edildi. Sonradan oyuna giren Abdülkadir Ömür’ün başarılı oyunu ile istatislikleri alt üst etmeyi başardı.  Sayısız gol fırsatı kaçırılan maçta üç puana sevinen taraf Trabzonspor, oldu. Keyifli tempolu zevkli bir karşılaşma izledik. Şampiyonluğa oynayan fırtına önüne geleni zorlanmadan yenerek coşkulu futbol oynaması. Kayseri’de horon oynayan fırtına milli maç sonrası Trabzon’da oynanacak Fenerbahçe maçını beklemeye başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap