SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanan Haklıdır!
24.11.2019

Maç öncesi biz yorumcular Trabzonspor’u daha şanslı gördük. Nitekim bizlerin düşündüğü gibi farklı galip gelerek Trabzonspor, ligde bir engeli daha kazasız atlattı. Bordo- Mavililer gelecek hafta için Galatasaray’ı Trabzon’da beklemeye başladı. Hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maç tat vermedi. Trabzonspor başkentte maça hızlı başladı. Shörloth ’un attığı şık gol ile karşılaşmanın ilk dakikalarında Bordo- Mavililer 1-0’lık avantaj sağladı. Golden sonra gol yolları açılan Trabzonspor’da beceriksizlik hakimdi. Buda gol getirmeyince ilk yarı oyunun başında atılan tek gol ile öyle kapandı. Müsabakayı izleyenler amatör maç izlemiş gibi oldular. “Buda mı kaçar?”  Dedirten golleri kaçıran taraf Trabzonspor’du.

10 kişi kalan Ankaragücü ikinci yarıya eksik başladı. Trabzonspor Yusuf Sarı ile bu yarıya yine golle başlayınca skor 2-0 oldu. Bu kez Bordo- Mavili taraftarların bulunduğu tribünlerde 2. golden sonra “Şampiyon Trabzonspor” sesleri yükselmeye başladı. Peş peşe gelen goller yağmaya başladı. Farklı skor ile maçı 3-0 kazanan Karadeniz ekibi maç fazlalığı ile lider oldu. Zayıf rakibi karşında yedek ağırlıklı çıktığı maçta Trabzonspor sayısız gol fırsatlarından yararlanamadı. Trabzonspor’da sistem alarm veriyor. Fakat şans faktörü Trabzon’dan yana devam ediyor. Bu oyunla son 20 dakika maçı izleyenleri eziyet çektirtirdiler. Bu şans Galatasaray maçında da böyle devam eder. Yine kazanırız inşallah. Türkiye’nin sevgilisi, Trabzonspor bugün çıktığı kadro genç ağırlıklı olsa da kazanmayı bildi. Kazanan taraf haklıdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap