SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kazanmak güzel
9.12.2019

Maçın hemen başı Sturridge’nin ara pasında “Kuzeyin Oğlu” Sörloth’un yerden vuruşu Antalyaspor ağlarına takıldı. Oyunun hemen başında Trabzonspor deplasmanda 1-0 öne geçti. Golden sonra üst üste Antalyaspor’un korner atışlarında Akdeniz ekibi, Celustka’nın ayağından beraberlik golünü buldu. 25’inci dakikada konuk takım Trabzonspor, bu kez Nwakaeme’nin attığı gol ile 2-1 öne geçen taraf oldu. Devre olurken Yusuf Sarı’nın attığı şahane gol, Trabzonspor’un devre arasına 3-1 önde gitmesini sağladı. İlk yarıyı kısaca özetlersek Sturridge’nin iki güzel asistini izledik.

Sörloth, Nwakaeme ve Yusuf Sarı’nın da golleri alkışlanacak cinstendi.Antalyaspor ikinci yarıya, iki değişiklik yaparak etkili başladı. Sahada 22 kişinin en iyisi Trabzonspor’da genç Serkan Asan’dı. Bordo-mavililer, ilk yarıda attığı gollerin arkasına sığınıp maçı 3-1 galip tamamladı. Kötü ve düzensiz bir Trabzonspor izledik. Abdulkadir Parmak oyunda var mı yok mu belli değildi. Trabzonspor gibi düzensiz oynayan Antalyaspor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince kaderine razı oldu. Her iki takım futbolcularının performansları düşüktü. Bir tarafta kümeye oynayan Antalyaspor, diğer tarafta ise şampiyonluğu kovalayan Trabzonspor vardı. Şampiyonluğa oynayan bir takım daha etkili bir futbol oynamalıydı. Şans ve oyun kontrolü Trabzonspor’dan yanaydı.

Trabzonspor’da takım bütünlüğünde sıkıntı çoktu. Bordo-Mavililer, her şeye rağmen galip gelerek şampiyonluk potasından kopmadı. Sezon başından beri her maç değişik onbirle sahaya çıkan Trabzonspor’da tablo yine değişmedi. Kadro ve idman istikrarı takımlar için önemlidir. Nwakaeme’de düşüş var. Sosa ve Novak’ın eksikliği hissediliyor. Bugün kazanılan 3 puan çok önemliydi. İlk yarının kalan 3 maçı da kayıpsız geçilirse Trabzonspor şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olur. Tabi ki yeni yapılacak takviyelerle beraber…

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap