SON DAKİKA
SON DAKİKA


Kral Sörloth
29.12.2019

2019 yılı biterken Süper Lig Cemil Usta Sezonu ilk yarısı tamamlandı. Trabzonspor, Kayserispor’a karşı galip gelirken, ilk yarıyı da üçüncü sırada tamamladı. Savunma defansa doğru pozisyon alamıyor. Trabzonspor önce defansta pozisyon almasını öğrenmelidir. Bu maçta Kayserispor gibi bir takımdan iki gol yiyorsan, kuvvetli bir rakip önünde ne yapacaksın kim bilir! Trabzonspor gol yiyince psikolojik baskı içine giriyor. Maç da ilk yarı Trabzonspor lehine 2-1’lik skorla tamamlandı. Bu skor memnun edici bir skor değildi.

İkinci yarıya Trabzonspor yine gol atarak başladı. Karadeniz ekibinde savunma, amatör hatalar sonucu iki gol birden yedi. Skor olarak daha fazla gol atmamız gerekirdi. Sonuçta Trabzonspor profesyonel takımı 6, Kayserispor amatör takımı 2 maçın sonucu olunca Bordo-Mavililer, devreyi 32 puanla üçüncü sırada tamamladı.

Karadeniz ekibinden komutan yok sadece kral var. O kral kim olabilir? Tabi ki Alexander Sörloth. Sturridge tartışılır bir futbol oynadı. Hatta taraftarın yarısı iyi olduğunu yarısı da vasatı geçemediğini, fazla etkili olamadığını düşündü. Fakat taraftarlar yine de İngiliz oyuncu için yetenekli ve faydalı bir oyuncu olduğundan söz ediyorlar.

Ünal hoca sağ ve sol savunma bölgesinde Novak ile Pereira yerine Serkan ile Abdurrahim’i düşünmeliydi. Zirve hesapları yapan Trabzonspor, şampiyon gibi oynamıyor. Trabzonspor kümeye oynayan Kayserispor’u konuk etti. Kendisine şeker gibi 6 gol attı. Yalnız pastırma gibi de 2 gol yedi. Trabzonspor rahat kazandı. Skor, ilerisi için ümit verse de oyun şampiyonluk için yeterli değildi. Sadece günü kurtardı. Tekrar söyleyelim her zaman ki gibi günün parlayan yıldızı Sörloth oldu. Maçta futbol adına daha güzel futbol izlemeliydik. Futbol arkadan başlar. Sağ ve sol bek Trabzonspor’da aksayan bölgeydi. Orta saha daha kalabalık tutulmalıdır.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap