SON DAKİKA
SON DAKİKA


Lider gibi oynamadık
10.04.2022

Avcı puan avantajını kullanarak yoluna devam ediyor. Trabzonspor oyuna temkinli ve iyi başladı. Bordo-Mavili takım tedirgin gittiği Gaziantep deplasmanında beraberlikle yetindi. Rizespor, Konyaspor’u mağlup ederek Trabzonspor için şampiyonluk kapısını kadar açtı. Rizespor, Konyaspor’u yenerek hemşerilik böyle olur mesajı verdi. Trabzonspor bu fırsatı kullanamadı. Süper Lig tarihinin en erken şampiyonu olacağız diye takımı stres bastı. İkinci yarıya Bordo-Mavili takım daha etkili ve istekli başladı. Fakat istenilen verimi alamadı. İstatistiklere göre Fırtına topa çok sahip olan taraftı. Ancak arzu edilen skor elde edilemedi.

Genel anlamda takımlar birbirine üstünlük kurmakta zorlandılar. İki takımda alınan 1 puandan memnundur diye düşünüyorum. Günün adamı Hamsik diyebiliriz. Kaleci Uğurcan, Hüseyin Türkmen ve Dorukhan’da Trabzonspor adına bugün öne çıkan isimler oldu. Cornelius, genel anlamda istediği topları alamadı. Djaniny olsaydı belki de sonuç farklı olabilirdi. Nwakeme, Abdülkadir ve Visca bugün beklenen performansı ortaya koyamadı. Gaziantep merkezi iyi kapatınca Trabzonspor’un kanatları iyi çalışmayınca gol gelmedi. 3 maçtır beraberlikle yetinen lider krediden yemeye devam ediyor.

 Trabzonspor ligin başında bu kadar puan toplamamış olsaydı. Zor şampiyon olurdu. Şampiyonluk sabır isteyen bir oyundur. Beraber kalarak şampiyonluğu bir hafta daha ertelemiş olduk. Maçta kaleciler ön plana çıktı. Kora kor mücadele oldu ancak oynanan oyun Trabzonspor taraftarına zevk vermedi. Trabzonspor’da bireysel performanslar bugün ön plana çıkmadı. Buda galip gelmemiz engelledi. Şampiyona yakışır bir oyun oynamadık. Hakem Erkan Özdamar’a fazla bir görev düşmedi. Fırtına’nın ensesinde olan Konyaspor’un nefesi bu yarışa yetmedi. Trabzonspor, kaybederek puan farkını açması taraftarını mutlu etmiyor. Avcı her hafta sakat ve cezalı oyunculardan dolayı mecburi rotasyonlar yapıyor. Umarım kalan maçları böyle etkisiz oynamayız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap