SON DAKİKA
SON DAKİKA


Meşakkatli Yolun Sonu!
24.04.2022

Yılların özlemi tükenmek üzere. Tüm dünyada ki Trabzonsporluları haftaya Trabzon’da oynanacak Antalyaspor maçına davet ediyoruz. Şampiyonlukta herkesin katkısı var. Her oyuncusun kendisine has olumlu yönleri vardı. Bugün bu karşılaşmayı takip edenler futbol doymuştur diye düşünüyorum. Penaltılar, kaçan pozisyonlar, direkten dönen toplar oyun temposunun hemen hemen hiç düşmediğini futbola doyduğumuz bir mücadele izledik. Bu karşılaşmaya fırtına iyi başladı. Oyunun başında golü bulunca takımın özgüveni artı ve üst üste goller ile karşılaşmanın fişini çekti. Liderin açık ara puan farkı devam ediyor. Diğer maçlarda olduğu gibi fırtına erken golü bulunca rahat skor elde ediyor. Gol gecikince kazanmakta zorlu çekiyor.

Bu şampiyonluk şölenini Trabzonspor taraftarına hediye ediyoruz. Avcı’nın dediği gibi herkes bayraklarını alarak sokaklara çıkabilir. Antalyaspor maçında alınacak bir puan Trabzonspor’u matematiksel olarak şampiyon yapacak. Füze Selami’nin takımı tebrik eder. Taraftarına selam göndeririz Trabzon’dan. Yolumuza taş koymadılar.  Tüm oyuncuları candan kutluyor. Çok iyi bir oyun ortaya koydular. Defalarca masa başında şampiyonluğu çalınan Trabzonspor’ bu kez kupayı müzesine götürerek masayı da yıktı. Ne tesadüf ki Trabzonspor’un şampiyonluğu Karadeniz gazetesinin 43’ncü yılına rastladı.

Oyundan bireysel kaliteler öndeydi. Lider Adana’da eserek geçti. Savunmada Vitor Hugo harika oynadı. Kaleci Uğurcan bunların başında geliyor. Frikikten yenen golde iki tane Uğurcan olsa yine gol olurdu. Muhteşem bir vuruşa imza attı Vargas. Cornelius’un oyunda kalması önemliydi. İkinci devrede oyuna dahil olan Bakasetas ve Yusuf Erdoğan’a iş düşmedi. Dorukhan ve Denswil sahanın iyilerindendi. Hamsik Trabzonspor’un orta sahasını bir maestro gibi yönetti. Ligin boyun kısaldı. Yolun sonu gözüktü. Başta bize destek veren yorumcu Erman Toroğlu’nu şampiyonluk kutlamalarına davet ediyoruz. Şampiyonluk sabır isteyen meşakkatli bir yoldur. Bu uzun yolu kat ederek yolun sonuna geldik.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap