SON DAKİKA
SON DAKİKA


Nazara Geldik
11.05.2022

Trabzonspor, yorgunluğu üzerinden atamadı. İlk maçtan alınan 1-0’lık skorun avantajı ile maça başlayan fırtına Nwakame’nin penaltı golüyle 1-0 öne geçince tur artık bizim havasına girdi. Geçen hafta yazdığım yazıda belirtmiştim. Abdullah Avcı her hafta kadroyu yanlış yapıyor. Kayserispor deplasmanında orta saha kurgusunu Hamsik, Bakasetas ve Abdülkadir üçlüsünde oluşturmak büyük kumar. Nitekim bu kumarda tutmadı. Orta sahamız tabiri caizse yol geçen hanı oldu.  Oyuna müdahale konusunda da gerçek anlamda sınıfta kalıyor. Sen geridesin oyuna kurtarıcı olarak Serkan’ı sürüyorsun.  Sen bu şekilde bu gençleri bitiriyorsun hocam! Takımda şampiyonluğun rehaveti var. Uğurcan kalesini terk ediyor. Baştan sona kadar Kayserispor inanmıştı. 2-0 geriye düşen Hikmet Karaman’ın Kayserispor’u taraftar desteğini arkasına alarak Abdullah Avcı’yı tuş etti.

Abdulah hoca yorgun riziko yönetiyor.  Sonuçta Trabzonspor’un yorgundu. Güzel bir başlangıç yapmak istedi ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Sahaya sürdüğü 11 ile mağlubiyete davetiye çıkaran Abdullah Avcı, devre arasında oyuna yaptığı müdahaleler ile hata üstüne hata yaptı. Orta saha üstünlüğünü rakibe kaptıran Fırtına’da oyuna Berat’ın girmesi lazımdı. Yusuf tercihi bence çok yanlıştı. Djaniny ve Cornelius’un birlikte oynadıklarında ne kadar etkili olduğu hepimiz biliyoruz. Djaniny ilk 11’de mücadeleye başlamalıydı. Bakasetas bugün çalışkandı. 

Sol bek Puchacz forma giyeceğine altyapıdan bir genç kardeşimiz forma giyse daha verimli olurdu. Serkan Asan gibi bir oyuncuyu son 5 dakika kurtarıcı olarak sahaya sürmek bu gençleri taraftarın önüne atmaktık. Yapma hocam. Baştan sona kadar oyunu domine den Kayserispor’u çok net pozisyonlar yakaladılar. Böyle devam ederse Trabzonspor seneye çok zor günler yaşar.  Biz şampiyonluk kupası merasimi yapacaktı. Zevkte vermez artık. Son 5 dakika yaşanan gayret yetmeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kayserispor’u tebrik ederim. Abdullah Avcı bunlardan ders çıkarılmadı. Milletin gözü bizi kupadan etti.   

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap