SON DAKİKA
SON DAKİKA


Neden Şampiyon Olmayalım?
20.01.2020

Hüseyin Çimşir görevine iyi başladı. Küme düşme mücadelesi veren Kasımpaşa, şampiyonluk kovalayan Trabzonspor arasındaki maçı izledik. Yeni teknik adam, genç teknik direktör sezonun ikinci devresinin ilk maçında farklı kazanarak taraftarına ‘güzel günler göreceğiz’ mesajını verdi. Trabzonspor’da genç oyuncuların oynatılarak kazanılması plan program içinde olmamıştır. Aksine sakatlıklar, cezalılar, transfer yasağı neticesinde mecburiyetten bugün ki kadro ortaya çıkmıştır. Geçen yıl Trabzonspor direkleri geçemedi. Tek engeli direklerdi. Bu yıl sezonun ilk yarısı tek engel teknik direktör oldu. Şimdi o da gitti. Artık bundan sonra kabahatleri kime yıkacağız. Bu yıl Trabzonspor’un şampiyonluk adına önünde iyi bir puan cetveli var. Aynı zamanda iyi de kadrosu bulunmaktadır. Neden bu yıl şampiyon olmayalım? Takımın en önemli eksiği savunmada lider özellikle stoperin olmaması. Savunmadan ileriye atılacak paslar, dikine atılmalıdır. Yan pas yapan savunma başarısız oluyor. Hele de rakip karşısında dikilip pozisyon alınca ataklar etkisizleşiyor. Umarım Hüseyin Çimşir eski hocanın yaptığı hatalara düşmez. İnşallah başarılı olur.

Oyuna hükmeden, topa sahip olan taraf Trabzonspor’du. Reaksiyonu yüksek olunca, skor da farklı oldu. Sürekli maç oynayan oyuncunun performansı her zaman yüksektir. Trabzonspor’un bakısıyla başlayan müsabaka, onun üstünlüğüyle maç 6-0 tamamlandı. Takımımız fena değil. İleride daha iyi olacak. Fakat Trabzonlu futbolcuların takımdan kaydırılması beni üzdü. O yabancılar gün gelir gider, yine kendi adamlarınla baş başa kalırsın. Trabzon2un öz evlatlarına ihtiyacı8 var. Bilhassa Abdulkadir Parmak gibi… Dere akar kumu kalırmış. Serkan Asan takıma yerleştirilip maç performansı yükselmesi gerek. Sonuçta Trabzonspor Kasımpaşa’yı mağlup etti. Şampiyonluğun en büyük adayıyız.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap