SON DAKİKA
SON DAKİKA


Nefesleri kesen maç
11.11.2019

Trabzonspor’da teknik heyet, elinde bulunan oyuncuların içinden en iyi 11 seçerek sahaya sürdü. Karadeniz ekibini galibiyetten başka netice kurtarmıyordu. Ligin başarılı ekiplerinden Alanyaspor savunmada temkinli, orta sahada pres yapan ileride saldırıp kontra ataktan Cisse ve Fernandes ile gol arayan bir ekipti. İlk yarı Trabzonspor’un hiç pozisyonu yoktu. Alanyaspor ise Cisse ile öyle bir gol kaçırdı ki kendi saçını başını yoldu.

Alanyaspor oyuna sakin ve temkinli başladı. Bordo-Mavililer ise hırslı ve istekli olunca orta sahada Abdulkadir Parmak rakibine sert giderek kırmızı kartı gördü. 10 kişi kalan ev sahibi ilk yarı direndi, fakat konuk takım daha etkili oynadı. Trabzonspor ikinci yarının 67. Dakikasında kazanılan penaltıyı İranlı Hosseini’nin kullandığı penaltı Alanyaspor ağları ile buluşunca Trabzonspor 1-0 öne geçti.

Golden sonra saldıran Akdeniz ekibi mutlak gol pozisyonunu kalenin içinden Novak kalenin içinden uzaklaştırdı. Sürekli saldıran taraf son 20 dakikada konuk takımdı. Karadeniz ekibi etkili ataklara karşı koydu. Buna seyircinin sahip çıkması Trabzonspor’a büyük doping oldu. Trabzonspor 84. Dakikada 2. Penaltıyı kazandı, 10 kişi kalan Alanyaspor kalecisi penaltıyı kurtarınca Bordo-Mavililer ikinci golden oldu. İlk yarısı sönük geçen maçta ikinci yarı heyecandan nefesler kesildi. Oyunun son dakikalarında karşılıklı ataklar izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

Trabzonspor taraftarı ve ruhu maçı kazandı. Sonuçta eksikliklere rağmen Bordo- Mavililer büyük mücadele örneği vererek maçı 1-0’lık skor ile kazandı.

Kaleye sıfır pozisyonu olan Trabzonspor penaltıdan golü bulunca istatistikler alt üst oldu. Çünkü takımımızın başka pozisyonu yoktu. Bu Futbolla, bu takımla, bu orta saha ile galip gelmek Trabzonspor açısından büyük başarıdır.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap