SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyon gibi oynamıyoruz
7.05.2022

Bordo-Mavili takım şampiyon unvanı ile gittiği Hatay’dan beraberlikle döndü.Büyük mücadele şeklinde geçen karşılaşmada kazanan taraf olmadı. Fırtına rotasyonlu bir kadro ile maça çıktı. Bence bu karar yanlıştı. Elinde imkân varken en iyi kadro ile çıkacaksın fark atınca genç oyunculara şans vereceksin. Hatayspor önde pres ile maça başlarken Trabzonspor ise rakibini savunmada bekleyerek karşıladı. İlk yarıda fırtına etkisiz bir oyun ortaya koydu. İki pas üst üste bile yapamadı. Orta alan üstünlüğü rakibine kaptırdı. Her iki takımda çok sayıda pas hatası. İlk yarısı golsüz kapanan karşılaşmada fırtına ikinci devreye bambaşka bir oyun yapısı ile başladı.  

Ikinci devre ideale yakın bir kadro ile maça çıkan Trabzonspor, Djaniny ’in ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçti. Hatayspor’da Diouf oyuna girince takımın direnci biraz arttı. Son 15 dakika Nwakaeme oyuna girdi. Teknik adam Avcı, her karşılaşmada yanlış kadro kurarak kendini strese sokmaktan hoşlanıyor galiba? Abdullah Avcı maçları okuyamıyor. Onun içinde şampiyon gibi oynayamıyoruz. Trabzonspor futbol oynayarak şampiyon olmadı. Rakiplerinde kötü oluşundan puan farkı yaparak şampiyon oldu. İsmail Köybaşı, Yusuf Erdoğan ve Kouassi çok sayıda pas hatası yaparak Trabzonspor’un hücum opsiyonları kısıtladı. 

Uzun zaman skor üstünlüğünü önde götüren Trabzonspor, uzatma dakikalarında yediği gol ile karşılaşmayı 1-1 tamamladı. Djaniny ve Cornelius bir bütündür. Bu oyuncular aynı anda sahada olması gerekir. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarına gelince. Şampiyon Trabzonspor’u kutlaması gerekirken ortaya kıskançlık ve nefret söylemleri ile düşmanları nifakları ekmiş oldu. Hoş olmayan bir davranış görüntüsü verdi. Kendisine yakıştıramadım. Bükemediğin bileği öpeceksin. Bir soru Sörloth ve Cornelius aynı takımda çift forvet oynar mı ? 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap