SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyon Olacaksın Trabzon
7.10.2019

Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda attığı iki golle maçı kazandı. Karadeniz derbisinde sallan Trabzonspor, sallan Rizespor diyerek maça başladılar. Heyecanın zirve yaptığı maçta yağmurlu havaya rağmen taraftar staddaki yerini aldı.

Ünal hoca doğru onbirle maça başladı. İlk yarı kısır ataklar ile oynandı. Her iki takım bir birini yoklarken Rizespor’dan Meljnak 23’üncü dakikada attığı harika golle Rizespor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Novak sakatlanınca yerini Doğan Erdoğan’a bıraktı. Şiddetli yağmur altında oynanan maçta Rizespor’da başta Meljnak olmak üzere Samudio ve Boldrin etkili performans göstererek Trabzonspor savunmasına zor anlar yaşattılar. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı golü bulmak için konuk ekip baskısını artırmaya çalışsa da ağır hava şartları altında istediklerini gerçekleştiremedi. Ağır zeminde oynanan oyun ev sahibi ekibin istediği bir havaya büründü. Trabzonspor kısa paslarla şans bulmaya çalışırken Rizespor uzun toplarla etkili oldu. Trabzonspor da ağırlaşan zemine karşı uzun toplarla oyunu rakip alana yıkmalıydı. Rizespor kalecisi ve Trabzonspor kalecisinin karşılıklı kurtarışları skorun açılmasını önledi. 73’üncü dakikada Sturridge’nin ortasında Sörloth skoru 1-1’e getirdi. Baskısını artıran ve galibiyeti isteyen konuk ekip aradığı galibiyet golünü 90’ıncı dakikasında Nwakaeme’nin golü ile bulunca maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Trabzonspor zirve yarışında rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir galibiyet elde etti. Ev sahibi Rizespor da öne geçtiği maçta savunma organizasyonundaki hatalar nedeniyle mağlubiyeti önleyemedi. Müthiş bir çekişme içinde geçen maçta her şeyden önce dostluk kazandı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap