SON DAKİKA
SON DAKİKA


Şampiyonlukta Biz de Varız
6.01.2023

KARADENİZ derbisinde Fırtına, Giresun’u vurdu. Süper Lig’de Trabzon’da oynanan derbide kazanan taraf Trabzonspor oldu. Geçen hafta şok bir yenilgi yaşayan takımımız bu karşılaşmayı kazanıp üzerindeki stresi atmış oldu. Agresif bir yapıyla karşılaşmaya başlayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri bu hafta kazanıp üst sıralarda yer almanın hesaplarını yaptı. Fırtına birinci golden sonra oyunu rölantiye alarak skoru korumaya gitti. Trabzonspor ilk yarı Gireunspor’a pozisyon vermeden oynadı. Her ne kadar takımımızın baskılı oyunu olmasa da karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bordo-Mavili takımın üstünlüğü ile tamamlanmış oldu.

KARAGÜMRÜK mağlubiyeti seyircinin maça küsmüş olduğunu gösterdi. Fenerbahçe ile oynanan müsabakada ceza alan seyirciler nedeniyle tribünlerde büyük boşluklar oluştu. Grupların cezalı oluşu tribünlerin desteği aza indirgedi. Giresunspor’un şansızlığı Serginho’nun sakatlanarak oyundan çıkması oldu. Yeşil-Beyazlı ekibin etkili gol ayağı Bajic rakip kaleye değil kendi kalesine gol atınca takımın geri düşmesine neden oldu.  Bordo-Mavili takım hızlı hücum yapamadı. Oyuncu değişiklilerin ardından özellikle Naci Ünüvar’ın oyuna girmesiyle Fırtına etkili bir oyun oynadı.  Avcı kaliteli oyuncuları yine kulübeye mahkum etti.

ORTA saha hareketli oynayan Bakasetas, Siopis ve Abdülkadir Ömür maçta görevlerini yerine getirdi. Bu karşılaşmada ideal 11 oynamasa da cılız oynayan yeşil-beyazlı ekibe karşı. Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez sonradan oyuna dahil olan Hamsik, Naci Ünüvar, DJaniny ve Doğucan iki haftadır kötü oynayan kaleci Uğurcan bu hafta başarılıydılar. Galip gelmemize rağmen Trabzonspor’un akıcı bir oyunu yok. Gol attıkça gol atmayı düşünmemiz lazım. Avcı’nın kaprisleri takımın başarısı engelliyor. Gerçek 11 kulübede oturdu. Trabzonspor taraftarının izlemek istediği  Faslı Lahtimi son 10 dakikada Hamsik ile beraber oyuna dahil oldu. Geçen senenin şampiyon takımı daha iştahlı oynamalıydı. Çotanaklar orta düzey bir takım olsa da Fırtına karşısında varlık gösteremedi. Abdullah hoca inat etme Maxi Gomez ve Umut Bozok çift santrafor oynat. Bu galibiyet ile Trabzonspor şampiyonluk yarışında bende varım dedi. Kadro dizilişinde yanlış yapıldı. Hamsik kulübede bekleyecek bir oyuncu mu ? Trabzonspor bir oyun şablonu yok.  

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap