SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sen şampiyon olacaksın!
6.07.2020

Şampiyonluk yarışında Trabzonspor ve Başakşehir, artık baş başa kaldılar. Galatasaray kaybetti. Sivasspor berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında 4 maç kala Başakşehir, Trabzonspor baş başa kaldı. Trabzonspor şampiyon olur mu? Evet, olur. Dün akşam ilk yarı oyuna iyi başlayan taraf Karadeniz ekibi, bordo mavililerdi. İkinci yarı, 10 kişi oynayan Galatasaray, Trabzonspor’u zorlasa da istediğini alamadı. Karadeniz ekibi, bu saatten sonra şampiyonluğu kimseye bırakmaz. Sıcak ve nemli havada oynanan karşılaşmada etkili oynayan taraf Trabzonspor’du. Semeresini aldı.

Trabzonlu oyuncular, ilk yarı defansif ve ofansif olarak görevlerini iyi yaptılar. İkinci yarı teknik direktör Hüseyin Çimşir’in oyuncu değişikliği takımın dağınık olma nedeni olunca. 10 kişi kalan Galatasaray, Karadeniz ekibini biraz rahatsız etti. Son sözü Sörloth söyledi. Maçın kırılma anı kırmızı kart değil iyi oynayan Trabzonspor olunca Galatasaray, şampiyonluk yarışından uzaklaştı.

Teknik adam gelecek maçı düşünerek bazı oyuncuları kenara alarak dinlendirdi. Takımın geneli iyi oynadı. Karşımızda saldıran Galatasaray vardı, maça temkinli başladık. Trabzonspor, her maç hatalarını görerek oyununu düzeltti. Takımımız bu gece iyi görüntüler verdi. Gecenin lideri Sosa, diyebiliriz. Bu gece arkaya yaslanmayan Trabzonspor, kazanmanın keyfini yaşadı. Sen şampiyon olacaksın. Hayde gidelum hayde!  Parola: O sene bu sene. Cemil Usta Sezonu önemli olan 3 puandı. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap