SON DAKİKA
SON DAKİKA


Sörloth'un zaferi
5.12.2019

Trabzonspor Sörloth ile kazanıyor. Bu genci izleyen ve bulan ekibi takdir etmeliyiz. Çünkü Sörloth oyuna girene kadar takım kendi etrafında dönüyor, tüm arkadaşları gol için onun oyuna girişini bekliyor. Avrupa kupalarından elenince Süper Lig ve Türkiye Kupası’na odaklanan Trabzonspor, Altay deplasmanından galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor, önce Sturiddge ile öne geçti. Ancak ikinci yarı savunmada Fernandes’in hatasında Altay penaltından eşitliği sağladı ve oyun tekrar zora girdi. Golün ardından takımın formda ismi Alexander Sörloth, Yusuf Sarı’nın adrese teslim ortasını şık bir kafa vuruşuyla gole çevirdi. Maçın geneline bakınca oyun zenginliği yoktu. Galatasaray maçındaki kısır oyun sistemi ve yanlış oyuncu değişikliği İzmir’de de devam etti.

 

Gençleri kazanma üzerine kurulu oyun anlayışında sadece Yusuf Sarı performansı ile dikkat çekti. Üst direkte patlayan şutu, harika asisti ve yaptığı driplinglerle takıma katkı sağladı. Ekuban, Nweakaeme mevcut tempoda rölantide oynadı. Trabzonspor’un hedefi sadece lig ve kupa ise artık zevk veren bir futbol izlemeliyiz.

 

Oyun okuma, kazanan on biri korumak teknik heyetin önceliği olmalı. Altay sıradan amatör futbol ile Trabzonspor’un karşısında şansını geri çevirmeyi ararken daha güçlü daha etkili bir futbol olmalıydı. Yine de kazanmak güzel. Trabzonspor’un moral kazanmaya ve istikrara ihtiyacı var. Bu yüzden kazandığımız kupa maçı dahi 3 puan değerindedir. Teknik heyet mütevazilikle özeleştiri kabul etmeli.Yine de tebrikler çocuklar.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap