SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon bilduğunuz gibi!
7.06.2023

Teknik adam değişti takımın performansı değişmedi. Hafta içerisinde hoca ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığımız basın toplantısında Nenad Bjelica bana güven vermişti. Ancak bugünkü skor izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Aslında Trabzonspor bir modeldir. Dünyanın her tarafına uzanan bir ekolü vardır. Hedefsiz olunca karşılaşmalar zevk ve heyecan vermiyor. Zaten bordo-mavili takım yarışında içerisinde olmayınca lig var mı yok mu belli değil. Anlayacağınız ligin tatı da Trabzonspor tuzu da. Trabzonspor her zaman yarışında içerisinde olmalı. Sezonun şampiyonu Galatasaray’ı tebrik ederiz ancak bu yarışın içerisinde Trabzonspor olmuş olsaydı.

Kümede kalma ve şampiyonluk yarışı başka bir boyutta olurdu. Bu sezon bizim için hayal kırıklığı oldu. Yapılan transferler yanlıştı. Teknik adam Avcı ve Başkan Ağaoğlu sorumsuzca görevi bıraktı. Aynı zamanda 3 Milyarın üzerinde bir borçla kulübü zor durumda bıraktılar. Böyle devam ederse belki de gelecek sezon bordo-mavililere transfer yasağı gelecek. Biraz maça bakacak olursak. Oyunun başında Deniz Türüç’ün attığı golle ilk yarı 1-0 soyunma odasına 1-0’lık mağlubiyetle gittiler. İkinci devreye baskılı başlayan Trabzonspor 62’de Visca’nın ayağından bulduğu golle skoru 2-1’e taşıyınca biraz umutlandık. Bu gole rağmen Fırtına oyuna ve skora isyan etmedi. Aynı tas aynı hamam. Bordo-Mavililerde teknik adam Bjelica genç oyuncuları oynatarak başarısızlığının  kılıfını hazırladı.  Oyunda bir aksiyon yoktu. Başakşehir baştan sona oyunun hakimiydi. Takım ve oyuncular gelecek sezon adına bize umut vermedi.

KALECİ Uğurcan’ın Galatasaray tarafından gelen transfer haberleri değerini bulursa satılmalıdır. Çünkü biz üreticiyiz. Değerini bulan her oyuncu satılmalı. Hoca ile yaptığımız basın toplantısında hoca gelecek sezon için 6 veya 7 transfere ihtiyacı olduğunu söyledi.  Alınacak oyuncular hem oyun sistemine hem de kulübün ekonomik yapısına uygun olmalı. Bugün Trabzonspor’un  borcu ödebilecek noktayı çoktan aştı. İpin ucu kaçmadan biran evvel toparlanmalıdır. Divan Toplantısında bu borcun kolay kolay ödenemeyeceği savunuldu. Geçen sezonun şampiyonu ve sezona büyük umutlarla giren Trabzonspor bu sene büyük hayal kırıklığı yaratmıştır. Fırtına’da genel duruma bakılınca bu kadronun yetersiz olduğu gözlemlenmiştir. Karadeniz ekibi ligi 6’ncı sırada tamamladı.  Gelecek sezon bizi kötü günler bekliyor.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap