SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzon tekledi
19.03.2022

Trabzonspor, Rizespor’a konuk oldu. Kar yağışı altında oynanan karşılaşmada küme düşmeye yakın Rizespor ile şampiyonluğun en büyük adayı Trabzonspor, karşı karşıya geldi. Şöyle bir karşılaştırma yapalım şayet Rizespor ligde kalırsa, Trabzonspor şampiyon olamaz. Bir başka alternatif Trabzonspor şampiyon olursa, Rizespor küme düşer. Hangisi doğru olur dersek ? Tabi ki herkes Trabzonspor’un şampiyonluğunu onaylar. Rizespor’un bu akşam ki galibiyeti kümede kalma umutlarını güçlendirdi. Trabzonspor Kaleci Erce Kardeşler’in oynadığı karşılaşmada Uğurcan Çakır’ın cezalı oluşuna savunmada sakat olan oyuncular eklenince ideal kadrosundan uzak bir kadro ile karşılaşmaya çıktı. Olumsuz hava şartları altında oynanan karşılaşmada Trabzonspor, Rizespor engeline takıldı.

Karşılaşmanın 15 dakika rötarlı başlaması Trabzonspor’un konsantrasyonunu bozmuştur. Teknik adam Bülent Korkmaz bu maçın Rizespor için çok önemli olduğunu oyuncularına açıkladı. Mutlak kazanmak parolasıyla sahaya çıktılar. Galip gelerek maçı ne kadar istediklerini ispat ettiler. Rizespor lige tutunma, Trabzonspor ise şampiyonluğunu bir an evvel ilan edip rekor peşinde olsa da bunu gerçekleştiremedi. Zemin kötü, sahaların ağır olduğu maçlarda fizik gücü yüksek oyuncuların oynaması gerekirdi. Teknik adam Avcı 11 noktasında bence sınıfta kaldı. Danimarkarlı Cornelius ve Bakasetas gibi fizik gücü yüksek olan oyuncuların 11’de sahaya çıkması gerekirdi. Orta sahada Siopis tek başına çok mücadele etti, ancak yalnız kaldı. İlk yarı her iki takımda vasat bir oyun ortaya koydu. İkinci yarı oyuna yapılan müdahaleler ile futbolseverler bol gollü bir 45 dakika izledi. Abdullah hoca kazanmak istedi ancak beceremedi. İkili mücadele şeklinde geçen karşılaşmada üstün olan taraf Rizespor olunca karşılaşmayı da 3-2 kazanmış oldu. Trabzonspor şampiyon gibi oynamadı. Rizespor ise kazanmayı istedi ve maçı kazandı. Trabzonspor gevşek olunca 13 maç sonra kaybetti. Eski maçlara nazaran topa fazla sahip olamadı. Kalede Erce yerine Arda Akbulut olmalıydı. Bu havada uzun paslar ile havadan oynamalıydık. Avcı hatası kaybettirdi. 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap